Life

Horoscop zilnic pentru marți, 5 martie. Trei ceasuri rele pentru două zodii

Horoscop zilnic pentru marți, 5 martie. Vin trei ceasuri rele pentru două zodii. Alți nativi vor fi puși în fața unor alegeri importante.
04.03.2024 | 17:00
Horoscop zilnic pentru marti 5 martie Trei ceasuri rele pentru doua zodii
Horoscop zilnic pentru marți, 5 martie. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Conform horoscopului zilnic pentru marți, 5 martie, două zodii pot trece prin mari neplăceri. Gemenii pe de altă parte o să primească niște bani, în timp ce pentru Fecioară va avea loc o întâlnire destul de interesantă.

Horoscop zilnic pentru marți, 5 martie. Călătorie pentru Rac

Berbec

Ziua de marți te găsește pe gânduri. Ai câteva nemulțumiri însă ți-e teamă de schimbare. Cel mai bine ar fi să asculți sfatul unei persoane cu mai multă experiență. Te-ar putea ajuta mai mult decât crezi.

ADVERTISEMENT

Taur

O oportunitate interesantă bate la ușa ta. Poate fi vorba despre o promovare la locul de muncă, ori despre un nou post disponibil la care până acum doar visai. Nu despica firul în patru și acceptă propunerea.

Gemeni

Conform horoscopului zilnic, marți, 5 martie, e ziua ta norocoasă. Ai șansa să primești niște bani, fix într-un moment în care aveai reală nevoie. Banii vin dintr-o sursă complet neașteptată.

ADVERTISEMENT

Rac

Pentru tine, astrele anunță o călătorie. Poate fi vorba despre o vizită în interes de afaceri, ori poate chiar o surpriză din partea partenerului tău. Nu sta mult pe gânduri și acceptă propunerea.

Horoscop zilnic pentru marți, 5 martie. Trădare pentru Leu

Leu

Trei ceasuri rele pentru tine. Vei avea parte de o trădare din partea unei persoane de la care aveai mari așteptări. Data viitoare fii mai selectiv și de asemenea, nu lăsa emoțiile negative să te controleze.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Conform horoscopului zilnic, te așteaptă o întâlnire interesantă, marți, 5 martie. O persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult reapare în peisaj și s-ar putea să te îți deschidă niște uși importante pe plan profesional.

Balanță

O zi liniștită de marți pentru tine, fără niciun eveniment notabil. E o zi perfectă în care să îți pui ordine în gânduri și să te mai ocupi și de tine. La locul de muncă oricum lucrurile merg ca pe roate.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Trei ceasuri rele pentru tine. Evită deplasările la mare distanță și de asemenea, atenție și la accidentările casnice, cât de mici. Nu ești bine aspectat deloc marți, astfel că evită să iei și anumite decizii radicale.

Vărsătorul primește o veste bună

Săgetător

Conform horoscopului zilnic, vei fi pus în fața unei alegeri extrem de importante. Doar tu poți decide ce e mai bine pentru tine, astfel că mai bine stai departe de părerile celor din jur. Nu toți vor să te vadă reușind.

Capricorn

Niște probleme financiare îți cam dau bătăi de cap. Nu ți-ai calculat bine bugetul, astfel că acum vei fi pus în postura în care să împrumuți bani. Ai grijă însă cui îi ceri ajutorul și fii mai precaut data viitoare.

Vărsător

Conform horoscopului zilnic, o să primești o veste bună pe care o așteptai de foarte multă vreme. A venit momentul să faci un pas în față către visul tău. Astrele te susțin din toate punctele de vedere.

Pești

O nouă dragoste bate la ușa ta, marți, 5 martie. O persoană specială îți va face ziua mai frumoasă, iar o poveste poate să înceapă de aici. Doar tu decizi însă dacă ești sau nu pregătit pentru așa ceva acum.

ADVERTISEMENT