Life

Horoscop zilnic pentru vineri, 14 octombrie 2022. Zodia Vărsător are parte de gelozii

Horoscop zilnic pentru vineri, 14 octombrie 2022. Conform astrologilor, se anunță o zi intensă pentru foarte multe dintre zodii.
13.10.2022 | 16:21
Horoscop zilnic pentru vineri 14 octombrie 2022 Zodia Varsator are parte de gelozii
Horoscop vineri, 14 octombrie. Sursă foto: Dreamstime.com.
ADVERTISEMENT

Provocări mari pentru multe dintre zodii la final de săptămână. Sunt nativi care au parte de gelozii, dar și nativi care vor fi puși în dificultate, spun astrologii.

Horoscop zilnic pentru vineri, 14 octombrie 2022. Nativii din zodia Taur sunt protejați de astre

Berbec

Îți dorești să primești atenție din partea unor persoane care nu merită deloc compania ta. Este mai bine să te gândești la cei apropiați, în special în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Taur

Astrele sunt de partea ta. Fie că vrei o mărire de salariu, sau poate un nou job, acum este momentul oportun să faci o mișcare decisivă în acest sens.

Gemeni

Îți vei găsi inspirația pentru un proiect pe care l-ai dat uitării. Nu doar că vei găsi soluția pentru a-l duce la bun sfârșit, dar odată cu acest lucru vrei reuși să atragi și simpatia și aprecierea celor din jur.

ADVERTISEMENT

Rac

Atenție la relațiile cu cei de la locul de muncă. Pot apărea bârfe, însă recomandat ar fi să nu dai socoteală și să nu explici nimic. Adevărul va ieși la lumină atunci când va fi nevoie.

Leu

O persoană din trecut se întoarce în viața ta. Poți trăi o nouă iubire, însă trebuie să pui în balanță dacă persoana mai merită sau nu o șansă din partea ta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Astrele îți aduc sume importante de banii de care ai reală nevoie. Munca ta este apreciată la un nivel înalt. Banii pot veni fie din partea șefului, fie pot fi niște datorii uitate de ceva vreme.

Balanță

Vei avea parte de liniștea pe care ți-o dorești la final de săptămână. Relația cu familia este una extrem de bună, la fel ca și cea cu partenerul de viață. Este momentul să iei o pauză de la rutina zilnică.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Anumite persoane îți vor pune răbdarea la încercare, însă nu trebuie să reacționezi. Pot apărea mici conflicte care se pot rezolva doar prin răbdare și calm.

Săgetător

Primești o mână de ajutor din partea cui te așteptai mai puțin. Încearcă să rămâi deschis pentru că un posibil parteneriat de lungă durată ar putea începe odată cu acest pas.

Capricorn

Este momentul să lași trecutul în urmă. Apar oameni noi în viața ta care merită să beneficieze de încrederea ta, atât pe plan personal, cât și la locul de muncă.

Vărsător

Apar gelozii în relația de cuplu. Anumite persoane pot răspândi zvonuri despre tine, însă este bine să le treci cu vederea. Nu trebuie să te scuzi în fața nimănui. Este recomandat să eviți orice fel de escaladare a unui posibil conflict.

Pești

Starea de sănătate poate să fie tulburată într-o oarecare măsură. Ar trebui să fii atent la fiecare semnal pe care corpul tău ți-l transmite pentru a evita probleme mult mai grave.

ADVERTISEMENT