Life

Horoscop zilnic: vineri, 9 iulie 2021. Decizii importante și-o nouă poveste de dragoste în viața zodiei Rac

Horoscopul zilei de vineri, 9 iulie 2021 aduce vești bune pentru nativii din mai multe zodii. Unii își vor găsi chiar sufletul pereche.
09.07.2021 | 02:00
Horoscop zilnic vineri 9 iulie 2021 Decizii importante sio noua poveste de dragoste in viata zodiei Rac
ADVERTISEMENT

Unii nativi au șansa de a-și găsi sufletul pereche. Astrologii anunță că este o perioadă perfectă pentru noi începuturi. Pentru că vom avea Lună nouă în Rac este momentul să vă gândiți mai mult la familie și la copii.

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Horoscop zilnic: vineri, 9 iulie 2021

Berbec

Este momentul să afli cine își este prieten și cine nu. Este posibil să ai unele dificultăți de comunicare cu colegii sau cu un membru al familiei. Stai liniștit lucrurile se vor aranja.

ADVERTISEMENT

Taur

Există foarte multe lucruri pentru care ești fericit. Este posibil să porți unele negocieri sau discuții despre anumite proiecte în care ai dori să te implici. Nu te entuziasma însă prea tare. Ar trebui să rămâi cu picioarele pe pământ.

Gemeni

Este posibil să te întâlnești cu prieteni vechi. Va fi o zi bună pentru tine pe plan financiar și sentimental. Îți dorești să-i impresionezi pe apropiați, dar și pe colegii de birou.

ADVERTISEMENT

Rac

Mai multe surprize îi așteaptă pe nativii acestei zodii. Pentru unii este posibil să fie o zi excelentă pe plan sentimental. Ar putea apărea o persoană nouă în viața voastră. Oricum ai o dispoziție foarte bună. Acest lucru s-ar putea totuși schimba spre seară.

Leu

Pentru nativii acestei zodii este o zi bună pe plan financiar. Fie primiți o mărire de salariu, fie vă sunt returnați niște bani pe care i-ați împrumutat. Câțiva prieteni ar putea să vă viziteze spre seară.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este posibil să aveți unele discuții cu persoana iubită. Ar trebui să clarificați cât mai repede lucrurile, altfel vor apărea probleme. La birou este posibil să vă implicați într-un nou proiect pe care îl așteptați de multă vreme.

Balanță

Ești foarte interesat de aspectul profesional. Aștepți de ceva vreme o promovare. Oricum, în această perioadă ai resursele necesare pentru a face față oricărei provocări.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ar trebui să pui totul în balanță și să fii mai mulțumit de toate lucrurile pe care le ai. Ar fi momentul să pleci într-o vacanță. La birou ar putea apărea ceva probleme pe care va trebui să le rezolvi.

Săgetător

Este un moment bun să cooperezi cu cei din jur. Nu uita că ai prieteni dispuși să-ți sară mereu în ajutor. Spre seară ai putea să-ți petreci mai mult timp cu cei dragi.

Capricorn

Îți dorești mereu să deții controlul în orice situație, dar nu uita că trebuie să să-i asculți și pe cei din jur. Ai putea avea o discuție mai aprinsă cu un membru al familiei. Financiar este o zi bună. Ai putea să mergi să-ți cumperi unele lucruri pe care ai pus ochii.

Vărsător 

Ai grijă pe ce cheltuiești banii, pentru că tentațiile sunt destul de mari. Ar trebui să te odihnești, pentru că în ultima perioadă ai avut zile obositoare mai ales la locul de muncă.

Pești

Astăzi te înțelegi foarte bine cu toate persoanele din jurul tău. Spre seară este posibil să ai parte de o surpriză. Primești o invitație din partea prietenilor sau din partea persoanei iubite.

ADVERTISEMENT