Life

Horoscopul dragostei cu Mihai Voropchievici. Nativii care își întâlnesc sufletul pereche în 2022

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au prezentat horoscopul dragostei pentru anul 2022. Aflați ce se întâmplă în viața fiecărui nativ și cine își va găsi sufletul pereche.
18.12.2021 | 21:34
Horoscopul dragostei cu Mihai Voropchievici Nativii care isi intalnesc sufletul pereche in 2022
Horoscopul dragostei cu Mihai Voropchievici. Sursă foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au prezentat horoscopul dragostei pentru anul 2022.

În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, aceștia au anunțat ce nativi au șansa să-și găsească jumătatea în anul care urmează.

Horoscopul dragostei cu Mihai Voropchievici. Nativii care își întâlnesc sufletul pereche în 2022

Berbec

Se știe că nativii acestei zodii sunt extrem de încăpățânați, iar cheia lor este mereu compromisul. Se spune că femeile născute sub acest semn își caută mereu un partener excepțional. De regulă nativii acestei zodii doresc o relație de lungă durată. În anul 2022, se vor bucura de lucruri mărunte, însă își fac tot felul de planuri mărețe.

ADVERTISEMENT

Taur 

Un an deosebit pentru nativele zodiei. Sunt sfătuite să aleagă cu mintea, dar și cu sufletul. Pentru Tauri nu este un an în care să găsească dragostea foarte ușor. Este posibil ca în cea de-a doua parte a anului să găsească persoana pe care o caută de atâta vreme.

Gemeni

Gemenii adoră să vorbească cu cei din jur, să povestească. Ar trebui să învețe cum să-i facă pe ceilalți să aibă încredere în ei. S-ar putea ca anul 2022 să vină cu o surpriză pentru ei. Își întâlnesc marea dragoste.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii zodiei au ceva de muncă în anul care urmează. Trebuie în primul rând să fie mai indulgenți cu ei. Sunt sfătuiți să-și caute o activitate prin care să se elibereze de toate obiceiurile.

Leu

Urmează un an bun pentru Lei, care au mereu noroc. Trebuie să nu se mai uite mereu în trecut și să se concentreze mai mult pe prezent și viitor. Nativele caută pe cineva care să le înțeleagă.

ADVERTISEMENT

Fecioară 

Urmează un an al schimbărilor majore. Dacă sunteți atenți veți găsi fericirea acolo unde vă așteptați mai puțin.

Balanță

În anul 2022, Balanțele sunt sfătuite să-și recapete speranța în viață și să lase din când în când garda jos. Acești nativi au nevoie de dragoste. Adoră să trăiască pentru cineva.

ADVERTISEMENT

Scorpion

S-ar putea ca următorul an să nu fie tocmai bun pentru unii nativi. Vor avea o perioadă grea presărată cu certuri și trebuie să învețe să trăiască pentru un timp singuri.

Săgetător

Pe Săgetători îi așteaptă schimbări importante în anul 2022. Acestea nu țin doar de viața amoroasă. Vor găsi mereu rezolvări și vor merge mai departe.

Capricorn

Chiar dacă de regulă sunt mai rezervați, mai conservatori, nativii zodiei s-ar putea să sufere niște schimbări. Vor accepta să treacă prin tot felul de experiențe. Cei singuri ar putea să fie dispuși să le acorde o șansă persoanelor care demonstrează că țin la ei.

Vărsător

Vărsătorii nu sunt dispuși să facă nicio schimbare. Cei care au o relație își vor continua drumul ca și până acum. Cei singuri au șansa să-și găsească persoana potrivită. S-ar putea ca unii să-și ducă relația la un alt nivel.

Pești

Un an bun pentru Pești. Au șansa de a experimenta lucruri noi. Pentru ei anul 2022 este unul al eliberării.

ADVERTISEMENT