Life

Horoscopul runelor pentru luna iunie 2021. Previziunile lui Mihai Voropchievici pentru fiecare zodie

Horoscopul runelor pentru luna iunie 2021, realizat de Mihai Voropchievici, vine cu vești proaste pentru Fecioare.
29.05.2021 | 20:46
Horoscopul runelor pentru luna iunie 2021 Previziunile lui Mihai Voropchievici pentru fiecare zodie
Horoscopul runelor pentru luna iunie 2021, realizat de Mihai Voropchievici. Foto: captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Horoscopul runelor pentru luna iunie 2021, realizat de maestrul Mihai Voropchievici, aduce multe vești bune, dar și câteva atenționări serioase.

Există zodii care se află în fața unor momente cruciale din viața lor. Unele vor fi pe o pojghiță de gheață, în timp ce altele vor avea parte de baftă în tot ce și-au propus.

ADVERTISEMENT

Berbecii intră într-o perioadă de protecție divină. Forțele cerești le oferă protecție totală împotriva forțelor malefice din jur.

Horoscopul runelor pentru iunie 2021. Mihai Voropchievici, vești bune pentru Raci

Taurii primesc două avertizări. Ar fi bine să se relaxeze și să nu se mai încarce cu gânduri despre starea altor persoane. Își fac tot felul de iluzii greșite.

ADVERTISEMENT

Gemenii dezbat și analizează mult. Îi vor strânge în jurul lor pe ceilalți. Este o lună de multă comunicare.

Racii dau de o iubire nouă, ceva fierbinte. Cei care au un cuplu își reînnoiesc jurămintele de dragoste.

ADVERTISEMENT

Leii au o lună de multe așteptări. Au parte de schimbări în sfera căminului, a familiei. Vin schimbări foarte importante, benefice.

Fecioarele au o lună în care sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Trebuie să aibă grijă ce vorbesc, pe cine analizează. Nu sunt sub niște auspicii favorabile.

ADVERTISEMENT

Balanțele trebuie să schimbe tactica.

Scorpionii au o lună plină de mesaje, scrisorele, telefoane, mailuri. E o lună în care nu fac altceva decât să își îmbogățească bagajul de cunoștințe. Mesajele pe care le vor primi le vor fi de un real ajutor.

Săgetătorii primesc o atenționare pe care au mai primit-o. Ar fi bine să se mai iubească și pe ei. Trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, societate și la serviciu.

Capricornii schimbă casa sau serviciul

Capricornii vor o schimbare de locuință sau una de serviciu. S-ar putea să aibă un job mai bun. Vor acționa favorabil fie acasă fie pe plan profesional.

Vărsătorii au o lună în care primesc fantastic de multe informații. Dintre toate se va detașa un adevăr important care îi poate marca. Acest marcaj poate fi benefic sau negativ și îi poate schimba de tot.

Peștii au parte de vești bune aproape toată luna. Luna decembrie, a cadourilor s-a mutat pentru ei în iunie.

Horoscopul runelor pentru luna iunie 2021 a fost realizat de Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

ADVERTISEMENT