Life

Zodia Vărsător în luna iunie 2021. Suișuri și coborâșuri în dragoste

Zodia Vărsător are prevăzut în luna iunie 2021 un moment unic din punct de vedere profesional. Lucrurile nu stau roz la capitolul amoros, însă.
25.05.2021 | 17:26
Zodia Varsator in luna iunie 2021 Suisuri si coborasuri in dragoste
Zodia Vărsător în luna iunie 2021. Foto: Daily Express
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător are o lună iunie 2021 plină de evenimente neprevăzute pe plan sentimental. Vărsătorii trebuie să se concentreze cu mai multă atenție asupra modului în care își exprimă gândurile și trăirile.

Nativii de aer nu sunt în cea mai bună formă a lor din punct de vedere amoros, cel puțin până pe 10 iunie. Primele 10 zile ale lunii lui Cireșar vin cu tot felul de provocări, iar mulți nu le vor face față.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii își vor da seama că nu toată lumea apreciază și suportă lejeritatea prea mare cu care abordează anumite subiecte. Faptul că sunt aerieni poate fi o piedică serioasă în dezvoltarea relațiilor sentimentale.

Zodia Vărsător în luna iunie 2021

Asta nu înseamnă, desigur, că trebuie să renunțe la idealurile și visele lor, ci că trebuie să se tempereze nițel, să acționeze mai mult.

ADVERTISEMENT

Din 11 iunie încolo, nativii de aer se vor concentra mai mult asupra carierei, pe care în ultima vreme au cam neglijat-o. Își vor da seama că nu se poate rezolva nimic dacă sunt cu capul în nori.

Vor avea parte de sprijinul necesar pentru a se implica serios în anumite activități. Vărsătorii au șanse foarte mari ca în perioada următoare să facă bani frumoși din meseria pentru care unii s-au pregătit ani buni.

ADVERTISEMENT

Pentru foarte mulți Vărsători care au avut emoți legate de a încerca lucruri noi, aceste frici vor dispărea undeva după data de 20 iunie.

Sunt avantajați în special studenții care ies de pe băncile facultății. Pentru ei se deschid lumi noi, oferte pe care n-au cum să le refuze.

ADVERTISEMENT

Sfârșitul de lună le aduce Vărsătorilor niște adevăruri pe care le bănuiau. De data asta au probele necesare să certifice ceea ce gândeau.

Zilele norocoase și zilele nefavorabile

Zilele norocoase în luna iunie pentru nativii de aer sunt 1, 3, 12 și 19. În aceste zile au mai multă energie și mai multă amabilitate față de cei din jur. Sunt mai ascultători și mai implicați în activitățile de zi cu zi.

Zilele mai puțin favorabile pentru acești nativi sunt destul de multe: 8, 14, 17, 21, 27, 28, 29 și 30 iunie. În aceste zile ar fi foarte bine să nu răscolească trecutul lor și nici trecutul celor din jurul lor.

S-ar putea să le fie dată lumea peste cap de ce ar afla. Adevăul va ieși la iveală de la sine. Trebuie doar să aibă dreptate.

 

ADVERTISEMENT