Life

Hotelul de lux în care poți sta gratuit o noapte. Există o singură condiție pe care trebuie să o îndeplinești

Hotelul de lux unde te poți caza gratuit, o noapte. Trebuie să îndeplinești o singură condiție. Despre ce locație este vorba? Turiștii sunt fascinați.
07.04.2024 | 22:59
Hotelul de lux in care poti sta gratuit o noapte Exista o singura conditie pe care trebuie sa o indeplinesti
Hotelul se numără printre cazările favorite ale turiștilor. Sursa foto: Tripadvisor
ADVERTISEMENT

Ți-ar plăcea să te cazezi gratuit, o noapte, într-un hotel de lux și mai ales dacă acesta se află într-una dintre cele mai râvnite destinații de vacanță, din lume? Dacă îți surâde această ideea, află că trebuie, totuși, să îndeplinești o condiție.

Unde se află hotelul de lux unde te poți caza, gratuit, o noapte

Dacă ai în plan, în următoarele zile, săptămâni sau luni să vizitezi Singapore, aici te poți bucura de cazare gratuită, o noapte, la un hotel cu condiții de lux. În mod normal, o cameră se achită aici, tot per noapte, cu 633 dolari sau 3349 dolari.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre hotelul InterContinental Singapore, de cinci stele, care are ca opțiune pentru vizitatori pachetul ”Rain Resist Bliss”. Acest pachet garantează o noapte de cazare fără niciun cost, cu condiția ca vizitatorul să fi optat pentru un sejur la un apartament cu prețurile precizate și dacă pe durata sejurului plouă, planurile fiindu-i date peste cap.

”Vorbeam cu un grup de prieteni despre ce urmează în privința vacanțelor de lux și unul dintre ei a comentat în glumă că să poți garanta vreme bună ar fi următorul nivel”, a declarat directorul general al hotelului, Andreas Kraemer.

ADVERTISEMENT

Intercontinental Singapore, prin această gratuitate, restituie banii pentru o noapte de cazare. De asemenea, reprezentanții hotelului subliniază că toate criteriile vor fi îndeplinite doar dacă durata ploii trece de 120 de minute, iar cumulate trec de patru ore, în timpul zilei.

Așadar, dacă prinzi ploaie doar câteva ore pe zi sau dacă afară este doar înnorat, nu beneficiezi de noaptea gratuită. Sub formă de voucher îți dă, mai exact, hotelul banii înapoi. Aceștia vor trebui cheltuiți tot la aceeași unitate de cazare, în termen de șase luni.

ADVERTISEMENT

Ce poți face în Singapore pe timp de ploaie

De altfel, Andreas Kraemer, directorul unității luxoase de cazare, a spus că în zilele ploioase, ceea ce poți face în Singapore este să vizitezi Muzeul Civilizațiilor Asiatice, un tur al Tiger Brewery și cumpărături la sediul local al librăriei japoneze Kinokuniva.

Alte facilități, la alte hoteluri din lume

Pe lângă InterContinental Singapore, și alte hoteluri de lux, din alte părți ale lumii, au aplicat diferite strategii, pentru a-i atrage pe turiști. De exemplu, la un hotel din Bali nu se permite utilizarea telefonului mobil la piscină, tocmai pentru a determina turistul să se relaxeze pe deplin.

ADVERTISEMENT

Totodată, mai multe hoteluri și stațiuni din întreaga lume, inclusiv Park Hyatt New York, au amenajat camerele de cazare cu aparate de zgomot alb, pături și ceaiuri speciale pentru un somn cât mai odihnitor, după o călătorie lungă, potrivit CNN.

ADVERTISEMENT
Tags: