Sport

„I-a încheiat cariera lui Andrei Ivan” Jucătorul de la FCSB care a făcut meciul vieții cu Universitatea Craiova

Alin Grigore și Vivi Răchită au discutat despre jucătorul de la FCSB care i-a încheiat cariera lui Andrei Ivan în meciul cu Universitatea Craiova.
11.04.2024 | 11:07
Ia incheiat cariera lui Andrei Ivan Jucatorul de la FCSB care a facut meciul vietii cu Universitatea Craiova
Alin Grigore și Vivi Răchită, despre Vali Crețu. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

În cea mai recentă ediție a SPOTLIGHT SUPERLIGA, Alin Grigore, gazda show-ului, și Vivi Răchită au discutat despre jucătorul de la FCSB care s-a remarcat pozitiv la meciul cu Universitatea Craiova.

„I-a încheiat cariera lui Andrei Ivan” Jucătorul de la FCSB care a făcut meciul vieții cu Universitatea Craiova

Vali Crețu a fost jucătorul din apărarea celor de la FCSB care s-a remarcat cel mai mult. După mai multe partide în care nu a convins, fundașul lateral a făcut meciul vieții în fața celor de la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

La 35 de ani. Crețu i-a ținut foarte bine pe Ștefan Baiaram și pe Andrei Ivan, unul dintre fotbaliștii problematici ai oltenilor. Atacantul lui Mihai Rotaru este într-o formă fizică scăzută și nu reușește să își revină la nivelul din sezonul trecut.

“Îmi permit să zic că Vali Crețu i-a încheiat cariera lui Andrei Ivan după meciul acesta. Pur și simplu Crețu a avut câteva intervenții foarte bune, iar Andrei Ivan nu a avut ce să facă. La acest meci, Crețu i-a blocat foarte bine pe Baiaram și pe Ivan”, a spus Alin Grigore la SPOTLIGHT SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Nu poți să joci cu Vali Crețu în cupele europene”

Vivi Răchită recunoaște evoluția bună făcută de jucătorul de la FCSB din duelul cu Universitatea Craiova, scor 2-0. Cu toate astea, analistul FANATIK este de părere că Vali Crețu nu a avut un adversar pe măsură, din cauza formei slabe a lui Ivan. Totodată, Răchită crede că fundașul dreapta nu este la nivel de cupele europene.

“La ce formă are Andrei Ivan, nici nu trebuia să aibă adversar. Nu poate să dribleze nici fanionul de la colț la forma pe care o are.

ADVERTISEMENT

M-am uitat că Vali Crețu a dispărut câteva secunde bune în prima repriză. Vali Crețu e și jucătorul care semnează din 6 în 6 luni la FCSB. Poți să te duci cu Vali Crețu în cupele europene?

E un băiat inimos, dar nu poți. Acolo trebuie un fundaș lateral de valoare, care să știe să centreze, să facă superioritate, să închidă culoare.

ADVERTISEMENT

Un jucător care să nu ia cartonașe galbene pe decizii pripite”, a spus și Vivi Răchită, SPOTLIGHT SUPERLIGA, emisiune care este LIVE pe FANATIK.RO, în fiecare marți, de la ora 15:00.

Alin Grigore și Vivi Răchită, despre Vali Crețu

ADVERTISEMENT