Sport

Reacţie dură după ce Gigi Becali a declarat că vrea să îi dubleze contractul lui Florinel Coman la FCSB: “Niciodată! În altă viaţă”

Gigi Becali a anunțat că îi va dubla contractul lui Florinel Coman la FCSB, iar specialistul Spotlight Superliga, Vivi Răchită, a reacționat dur după declarația patronului.
02.04.2024 | 16:45
Reactie dura dupa ce Gigi Becali a declarat ca vrea sa ii dubleze contractul lui Florinel Coman la FCSB Niciodata In alta viata
Reacţie dură după ce Gigi Becali a declarat că vrea să îi dubleze contractul lui Florinel Coman la FCSB: “Niciodată! În altă viaţă”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA și a dezvăluit că pregătește un salariu uluitor pentru Florinel Coman. Golgheterul „roș-albaștrilor” ar urma să încaseze 60.000 de euro pe lună, însă Vivi Răchită nu crede în promisiunea patronului de la FCSB.

Vivi Răchită, reacţie dură după ce Gigi Becali a declarat că vrea să îi dubleze contractul lui Florinel Coman la FCSB: “Niciodată! În altă viaţă”

„Roș-albaștrii” luptă pentru titlul din SuperLiga, însă Gigi Becali are gânduri și la calificarea în Champions League. Patronul „roș-albaștrilor” este gata să scoată din buzunar peste 700.000 de euro pe an pentru a se asigura că Florinel Coman rămâne la FCSB.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a reacționat dur după ce a auzit anunțul lui Gigi Becali de la FANATIK SUPERLIGA. Specialistul Spotlight spune că FCSB nu se va califica în grupele Champions League, iar astfel „roș-albaștrii” nu și-ar putea permite un salariu imens.

„A pus condiția să se califice în grupe Champions League, adică niciodată. Plecăm din turul 1 și ajungem în turul 3, unde dăm peste echipe din Franța și Spania. În play-off-ul din Champions League poți să dai peste Milan sau Tottenham, ai vreo șansă? Nu ai nicio șansă.

ADVERTISEMENT

Este mai greu să te califici în grupele Champions League decât a fost pentru Steaua să câștige Cupa Campionilor. Gigi Becali îi va face 60.000 de euro pe lună lui Florinel Coman în altă viață”, a spus Vivi Răchită.

„Florine Coman și Băluță nu sunt vârfuri pentru grupele europene”

Spotlight Superliga a debutat pe site-ul FANATIK.RO, iar emisiunea poate fi urmărită live în fiecare zi de marți, de la ora 15:00, și miercuri în premieră pe paginile de Facebook și Youtube, de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită este de părere că FCSB nu se poate califica nici în grupele Conference League fără câteva transferuri de calitate în vară. Acesta are un sfat pentru Gigi Becali, care a preferat să joace fără un vârf clasic.

„Dacă Gigi vrea să facă o echipă pentru grupele Conference League trebuie să aducă doi, trei jucători de valoare din străinătate care să facă diferență. Din păcate nu sunt jucători care să facă diferența în afară de Florinel Coman, atunci când este în formă.

ADVERTISEMENT

FCSB nu are încă un vârf de atac, de asta câștigă cu 1-0. Nu are un vârf de atac, să joci cu Tavi Popescu vârf de atac este o blasfemie la adresa fotbalului. Încearcă cu Florinel Coman, Băluță, dar nu sunt vârfuri de atac, care să FCSB în grupele europene”, a declarat Răchită.

ADVERTISEMENT