Sport

Spotlight Superliga revine marți, 9 aprilie, de la ora 15:00! Alin Grigore are doi invitați de seamă: Vivi Răchită și cel mai controversat om de la Dinamo

Spotlight Superliga revine pe micile ecrane marți, 9 aprilie, de la ora 15:00, EXCLUSIV pe FANATIK.ro. Invitații lui Alin Grigore pentru analiza ultimei etape sunt Vivi Răchită și cel mai controversat om de la Dinamo.
08.04.2024 | 19:35
Spotlight Superliga revine marti 9 aprilie de la ora 1500 Alin Grigore are doi invitati de seama Vivi Rachita si cel mai controversat om de la Dinamo
Spotlight Superliga revine marți, 9 aprilie, de la ora 15:00! Alin Grigore are doi invitați de seamă pentru analiza ultimei etape: Vivi Răchită și cel mai controversat om de la Dinamo
ADVERTISEMENT

Spotlight Superliga revine cu un nou episod marți, 9 aprilie, de la ora 15:00, în exclusivitate pe site-ul FANATIK.ro și a doua zi pe canalul de YouTube FANATIK.

Spotlight Superliga revine marți, 9 aprilie, de la ora 15:00! Alin Grigore are doi invitați de seamă pentru analiza ultimei etape: Vivi Răchită și cel mai controversat om de la Dinamo

Vivi Răchită și George Bozieru sunt invitații cu care Alin Grigore va dezbate controversele din ultima etapă din play-off-ul și play-out-ul Superligii.

ADVERTISEMENT

De la lupta la titlu care pare deja încheiată și până la controversele legate de arbitrajul video (VAR), toate vor fi analizate la Spotlight Superliga, alături de Vivi Răchită și George Bozieru.

George Bozieru însuși este un personaj controversat în clubul Dinamo. A ajuns în curtea roș-albilor după ce câțiva ani buni i-a petrecut la Rapid. Deși suporterii îi cer plecarea încă de când a semnat cu „câinii”, Bozieru continuă să-și facă treaba în departamentul de ordine și siguranță pe care-l conduce în Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Vom vedea împreună ce planuri are Bozieru la echipa roș-albă și dacă a existat vreun moment în care era gata să renunțe la slujbă din cauza suporterilor.

Bineînțeles, în etapa a 3-a din play-off și play-out au avut loc o mulțime de faze controversate, unde arbitrii au avut nevoie de sistemul VAR. În special la Sepsi – Farul și Poli Iași – FC U Craiova. Oltenilor le-au fost refuzate un gol și un penalty!

ADVERTISEMENT

Ne puteți urmări LIVE pe site-ul FANATIK.ro marți, de la ora 15:00, urmând ca emisiunea să poată fi urmărită și pe YouTube.

Nu uitați că pe parcursul emisiunii Spotlight Superliga din fiecare marți veți afla cele mai tari și cele mai noi exclusivități din lumea sportului.

ADVERTISEMENT

Emisiunea anterioară Spotlight Superliga, emisiune marca FANATIK, poate fi urmărită AICI! În fiecare marți, de la ora 15:00, are loc emisiunea Spotlight Superliga, EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.ro.

ADVERTISEMENT