Life

I-a mărturisit lui Cătălin Măruţă că a divorţat! Vedeta Pro TV a făcut anunţul: “Iubirea nu e de ajuns”

Vedeta Pro TV care i-a mărturisit lui Cătălin Măruță că a divorțat. Anunțul a fost făcut în premieră în podcast-ul prezentatorului TV.
30.10.2022 | 16:46
Ia marturisit lui Catalin Maruta ca a divortat Vedeta Pro TV a facut anuntul Iubirea nu e de ajuns
O vedetă Pro TV i-a mărturisit lui Cătălin Măruță că a divorțat. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

O vedetă Pro TV i-a mărturisit lui Cătălin Măruță, în premieră, că a divorțat. Este cunoscută din emisiunea Visuri la cheie.

O cunoscută vedetă Pro TV i-a mărturisit lui Căătlin Măruță că a divorțat

Următoarea invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță este Cristina Joia, care a făcut o dezvăluire personală. Arhitecta de la Visuri la cheie a divorțat de soțul ei, Bogdan, în urmă cu un an și jumătate, dar nu a vrut să vorbească în public despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

Cristina Joia este foarte discretă atunci când vine vorba de viața personală, motiv pentru care a ținut ascuns acest subiect până acum.

Potrivit declarațiilor Cristinei Joia, fostul ei soț este cel care a ales să plece. În același timp, arhitecta se consideră și ea vinovată de eșecul căsniciei. Bruneta a spus că ambii parteneri trebuie să lucreze pentru ca lucrurile să meargă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai spus că ea și fostul ei soț s-au iubit foarte mult, însă acest lucru nu a fost de ajuns pentru ca mariajul să funcționeze.

Divorțul a fost foarte dificil pentru Cristina Joia, mai ales că între ea și fostul partener au existat sentimente reale.

ADVERTISEMENT

“El a vrut să plece, dar asta nu mă face pe mine mai puțin vinovată. Dacă cei doi nu lucrează la relație în fiecare zi și nu prioritizează relația, lucrurile alea nu au cum să țină doar dacă se iubesc.

De iubit ne-am iubit foarte mult. E o lecție pentru cei care ne ascultă: iubirea nu e de ajuns! Dacă vorbim despre cum se simte un divorț… este ca o moarte.

ADVERTISEMENT

Dacă acolo a fost o legătură și oamenii s-au iubit, divorțul e absolut cumplit. (…)

Realmente este o moarte. Este moartea a ceva ce a fost hrănit și a fost viu foarte mulți ani.”, a declarat Cristina Joia în podcast-ul Acasă la Măruță, care va fi disponibil integral luni seară, pe 31 octombrie.

Întrebată de Cătălin Măruță dacă a suferit mult, vedeta a răspuns afirmativ.

Cristina Joia: “Nu cred că e ceva ce trece”

Deși acum nu mai suferă atât de mult, Cristina Joia nu crede că acest lucru este ceva care va trece, pur și simplu. Vedeta consideră că e nevoie de mai mult timp pentru a depăși un astfel de moment.

“Nu atât de mult (n.r. dacă mai suferă). Nu cred că e ceva ce trece… cred că îți ia mult timp. (…) Ne naștem și murim singuri. Avem dreptul să fim fericiți.”, a adăugat vedeta de la Pro TV.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Acasă La Măruță (@acasalamaruta)

Cristina Joia a adoptat un băiețel

Cristina Joia a adoptat un băiețel și i-a spus adevărul despre acest lucru încă din primii ani de viață. Ea și fostul soț nu au vrut să înceapă relația cu el mințindu-l. Cei doi au preferat să-i explice cum stau lucrurile.

“Fiecare face cum consideră și cum simte, dar eu cred că este un șoc și o traumă pentru un adolescent, de exemplu, să afle că a fost adoptat.

S-ar putea să conteste tot ce i-au spus părinții până în acel moment și este un lucru foarte greu de gestionat emoțional. (…)

Noi i-am povestit lui Andrei că suntem suflete-pereche, că ne-am rătăcit un pic la începutul vieții, dar că trebuia să ne întâlnim.

Și că nu contează prin trupul cui a venit el în lumea asta, pentru că sufletul nu ține neapărat de trup, iar sufletele noastre trebuiau să se întâlnească.”, a declarat Cristina Joia pentru Libertatea, în urmă cu doi ani.

ADVERTISEMENT