News

I-au demolat casa din greșeală, iar acum e obligată să plătească pentru a curăța terenul de moloz. Drama prin care trece Susan

O femeie din SUA și-a găsit casa demolată când s-a întors din vacanță, însă acum este bună de plată și trebuie să își curețe terenul de moloz, pe cheltuiala ei.
14.02.2024 | 16:25
Iau demolat casa din greseala iar acum e obligata sa plateasca pentru a curata terenul de moloz Drama prin care trece Susan
I-au demolat casa din greșeală, iar acum e obligată să plătească pentru a curăța terenul de moloz. Drama prin care trece Susan
ADVERTISEMENT

În caz contrar, municipalitatea o va amenda drastic. Femeia din Atlanta nu poate să creadă că trece printr-o astfel de situație bizară, mai ales că o echipă de muncitori i-a demolat, dintr-o eroare, casa. Se întâmpla în luna octombrie 2024, atunci când Susan Hodgson era în vacanță. S-a întors liniștită acasă, doar ca să vadă că cineva i-a demolat casa.

I-au demolat casa din greșeală, iar acum e obligată să plătească pentru a curăța terenul de moloz

De fapt, muncitorii greșiseră adresa, pentru că ar fi trebuit să demoleze cu totul alt imobil. De altfel, oamenii au recunoscut încurcătura și și-au cerut scuze. Cu toate acestea, femeia nu a fost niciodată despăgubită și, mai mult, acum e obligată să curețe molozul pentru a nu fi amendată de Primărie.

ADVERTISEMENT

Conform Yahoo News, Susan a primit o somație din partea Departamentului de Urbanism și are la dispoziție două săptămâni pentru a elibera terenul. Interesant, autoritățile cunosc prea bine situația în case se află femeia, însă spun că problema e strict între păgubită și firma de construcții care i-a demolat casa.

Cât despre punctul de vedere al Primăriei, acel teren trebuie curățat de moloz, iar singura responsabilă în acest moment e chiar victima, Susan Hodgson. ”Clădirea de pe proprietate a fost demolată fără autorizație, ceea ce reprezintă o încălcare a codului orașului.

ADVERTISEMENT

Proprietarul este responsabil pentru proprietatea sa și pentru orice încălcare care are loc în legătură cu aceasta. Demolarea proprietății fără consimțământul sau știrea proprietarului nu este o chestiune care trebuie rezolvată de orașul Atlanta.

Aceasta este considerată o problemă de natură civilă, între proprietar și presupusul responsabil”, a transmis Departamentul de Urbanism. Așadar, femeia este bună de plată, cu toate că nu este ea direct vinovată de demolarea fără permis a casei. Femeia este și acum în stare de șoc, din momentul în care a aflat că cineva i-a demolat casa.

ADVERTISEMENT

O femeie s-a trezit cu casa demolată din greșeală în SUA

De fapt, în timp ce se afla în vacanță, Susan a fost sunată de o vecină, care a întrebat-o, mirată, de ce a plătit o echipă de muncitori să-i demoleze casa. Și-a dat seama că ceva nu este în regulă, cu toate că vecina i-a dat vestea cumplită: ”Ei bine, cineva tocmai și-a demolat toată casa”.

Se pare că inițial muncitorii s-au enervat atunci când au fost întrebați cu ce drept se află acolo, însă atunci când cineva le-a cerut autorizația de demolare au constatat că greșiseră adresa. Femeia a făcut atunci plângere la Poliție și a discutat cu mai mulți avocați, care au sfătuit-o să ajungă la o înțelegere cu firma de construcții.

ADVERTISEMENT

Din păcate nu s-a ajuns la nicio astfel de înțelegere, mai mult, acum este bună de plată pentru a elibera acel teren de molozul care a rămas în urma demolării. Prin urmare, totul se va decide în instanță, însă între timp va fi nevoită să elibereze acest teren pe propria cheltuială, pentru a nu fi amendată de Primărie.

ADVERTISEMENT
Tags: