Fotbal intern

DINAMO. “Cîinii” îşi iau portar de 200.000 de euro!

DINAMO. În perioada de transferuri din vară, "cîinii" ar fi vrut să transfere un goalkeeper dintre Calancea, Iacob şi Goicoechea pentru a suplini plecarea lui Bălgrădean. Pînă la urmă, nici...
28.11.2014 | 12:20
DINAMO Ciinii isi iau portar de 200000 de euro
ADVERTISEMENT

DINAMO. În perioada de transferuri din vară, “cîinii” ar fi vrut să transfere un goalkeeper dintre Calancea, Iacob şi Goicoechea pentru a suplini plecarea lui Bălgrădean. Pînă la urmă, nici unul dintre aceştia nu a venit, sosind în schimb Traian Marc. Prestaţiile lui însă i-au determinat pe oficiali să se decidă să acţioneze rapid în această pauză de iarnă şi să facă totul pentru a-l aduce pe tînărul Florin Iacob de la FC Braşov.

Au vrut să legitimeze un portar fără drept de joc!

DINAMO. Şefii “cîinilor” au vrut să-l transfere în vară pe portarul Ceahlăului, Nicolae Calancea, fără a şti însă că el are doar paşaport de Republica Moldova, ceea ce înseamnă statut de extracomunitar, incompatibil cu un club aflat în insolvenţă. Realizînd gafa pe care au fost la un pas să o producă, mai ales că în schimbul acestuia ar fi trebuit să plătească şi o sumă în jurul a 100.000 de euro, oficialii s-au repliat imediat şi au forţat transferul lui Florin Iacob, internaţionalul U21 al lui FC Braşov. Portarul dorit şi de Steaua sau CFR Cluj, era cotat de conducătorii “stegarilor” la 200.000 de euro, motiv pentru care în cele din urmă “cîinii” au dat înapoi şi s-au reorientat spre o variană mult mai ieftină, Traian Marc.

ADVERTISEMENT

florin-iacob-660x440

“Marc nu e de Dinamo! Nu se compară cu Bălgrădean sau Naumovski!”

DINAMO. S-a mizat pe experienţa suplimentară a jucătorului de 31 de ani, însă în cele din urmă s-a constat că impunerea sa ca titular între buturi a fost o mare eroare, cu atît mai mult cu cît această atitudine dinspre vestiar. “Nu dă siguranţă şi a greşit în multe meciuri, de ne îngrozim de multe ori atunci cînd adversarii ne atacă poarta! Nu se poate ridica la nivelul lui Bălgrădean, nici măcar al lui Naumovski!”, aud eclarat surse din vestiar pentru FANATIK.RO. Nesiguranţa arătată de Marc îşi are, oarecum, originea şi în CV-ul său subţire. Cu toate că a debutat în Liga 1 la o vîrstă foarte fragedă, în sezonul 2002-2003, portarul a strîns în primul eşalon, în primii unsprezece ani doar 27 de meciuri!

Kovacs are probleme la coloană!

DINAMO. Situaţia s-a mai “îndulcit” în sezonul trecut, cînd a fost titularul de drept în poarta Coronei, echipă care a avut însă un parcurs catastrofal şi a picat de pe ultimul loc în liga a doua. Acest fapt nu i-a deranjat prea tare pe şefii din “Ştefan cel Mare” şi nici pe Flavius Stoican care l-a folosit titular pe perioada mandatului său la Dinamo. Lucrurile s-au schimbat însă acum, din cauza numeroaselor erori pe care braşoveanul le-a comis. Cum şi rezerva Zoltan Kovacs are unele probleme, în sensul că suferă de un început de discopatie lombară, incompatibilă cu poziţia de portar, dinamoviştii vor să dea asaltul final la Florin Iacob chiar din această iarnă.

ADVERTISEMENT

Iacob este imrpesariat de Anamaria Prodan, dar a pierdut echipa

DINAMO. Conducătorii “cîinilor” vor să profite de situaţia delicată în care se află acum FC Braşov şi speră să-l obţină pe Iacob din postura de jucător liber de contract. Singurul impediment ar mai fi în prezent faptul că acesta se află sub contract cu Anamaria Prodan, cea din cauza căreia Dorin Rotariu a avut mari probleme cu galeria. Totuşi, şanse există, mai ales că în ultimele etape, jucătorul de 21 de ani şi-a pierdut locul de titular din poarta “stegarilor” ca urmare a unor erori făcute în urmă cu patru etape împotriva celor de la FC Braşov.

28 de meciuri a jucat Florin Iacob în poarta lui FC Braşov, el contribuind decisiv la salvarea echipei de la retrogradare în sezonul 2013-2014

ADVERTISEMENT

63 de meciuri are Traian Marc în Liga 1 la 12 ani de la debut, dintre care 12 numai în tricoul lui Dinamo!

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!