Life

Iancu și Culiță Sterp, surpriză mare despre Gala RXF. Cine din familie ar putea ajunge în cușcă

Iancu și Culiță Sterp, declarație uimitoare legat de Gala RXF. Ce rudă apropiată poate fi văzută în cușcă. Stupoarea e mare.
13.07.2023 | 12:29
Iancu si Culita Sterp surpriza mare despre Gala RXF Cine din familie ar putea ajunge in cusca
Iancu și Culiță Sterp, declarație uimitoare legat de Gala RXF. Ce rudă apropiată poate fi văzută în cușcă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iancu și Culiță Sterp au o surpriză mare despre Gala RXF. Cine din familie ar putea ajunge în cușcă, după ce fratele mai mic al celebrului artist de muzică de petrecere a ajuns de mai multe ori în astfel de ipostaze.

Iancu și Culiță Sterp, declarație uimitoare legat de Gala RXF. Ce rudă apropiată poate fi văzută în cușcă

Iancu și Culiță Sterp au făcut o declarație uimitoare legat de Gala RXF și au dezvăluit ce rudă apropiată poate fi văzută în cușcă în perioadă următoare. Cei doi au foarte mare încredere în tânăra care este foarte „bărbătoasă”.

ADVERTISEMENT

Foștii concurenți de la Survivor România susțin că sora lor mai mică, Geta, este în discuții cu organizatorii luptelor care sunt prezentate de Simona Hapciuc. Artistul crede că tânăra se numără printre fetele care știu să se bată.

„Vrei să-ți zic o bombă?! S-ar putea să o vedem pe Geta în cușcă! Eu nu zic nimic.E în tratative. Are și permis de vânătoare, face lucruri de bărbați. Cu fetele de aici nici nu îmi fac probleme”, a declarat Iancu Sterp pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

„Pe Geta îmi pariez casa dacă se bate cu orice fată. Ia taurul de coarne, nu îmi fac probleme cu ea”, a completat Culiță Sterp, în emisiunea moderată de Cornelia Ionescu, mai arată sursa citată.

Iancu și Culiță Sterp pariază pe sora mai mică

Iancu și Culiță Sterp pariază pe sora mai mică și sunt convinși că Geta poate învinge orice adversar ar avea, inclusiv dacă este vorba de un bărbat. Cei doi frați cred că tânăra îl poate bate fără probleme pe Ovidiu Neveu.

ADVERTISEMENT

„L-ar sparge în două! Îl bate și Geta”, a mai spus interpretul de muzică de petrecere. Vedeta nu a ajuns până acum în galele de la RXF, lucru cu care fratele mai mic este deja obișnuit de când a ales acest drum.

Iancu Sterp, în cușcă cu George Zănoagă

Iancu Sterp urmează să intre în cușcă cu George Zănoagă, după ce a avut de ales dintre el și Fachiru. Fostul concurent de la Survivor România are încredere că o să fie bine și nu are nicio frică pentru că va fi un meci frumos.

ADVERTISEMENT

L-a observat pe adversar și a văzut că este un luptător calculat, subliniind că nu este prieten apropiat cu acesta. În plus, sportivul consideră că meciul va fi unul strict sportiv și că cel mai bun dintre ei va câștiga.

ADVERTISEMENT