Life

Mama Geta se bagă în cușca MMA? Iancu Sterp a rămas mut de uimire: „De data asta mă țin de cuvânt”

Mama Geta l-a luat prin surprindere pe fiul ei, Iancu Sterp, când i-a spus că s-ar băga în cușca MMA pentru el! Fratele lui Culiță se va lupta din nou.
24.06.2023 | 19:28
Mama Geta se baga in cusca MMA Iancu Sterp a ramas mut de uimire De data asta ma tin de cuvant
Mama Geta, gata să intre în cușca MMA pentru fiul ei, Iancu Sterp. Foto: Capturi vlog Iancu Sterp/ YouTube
ADVERTISEMENT

Mama Geta i-a spus fiului ei, Iancu Sterp, că ar fi gata să intre în cușca MMA la următoarea gală RXF, pentru a-l învinge împreună pe viitorul său adversar.

Mama Geta, în cușca MMA? Iancu Sterp, surprins de ce i-a zis femeia

Iancu a făcut un vlog în care a anunțat că va participa din nou la RXF, însă nu știe deocamdată și cu cine se va bate. Fratele lui Culiță Sterp a vrut să înregistreze reacțiile celor dragi la aflarea veștii că se întoarce în ring.

ADVERTISEMENT

Mama Geta i-a dat girul fiului său și a spus că și ea își dorește să fie prezentă la evenimentul pe care cei de la RXF îl vor organiza. Femeia i-a mai promis o dată lui Iancu că îl va susține chiar din sală. Doar că… la meciul pe care tânărul l-a avut cu Ovidiu Neveu nu a ajuns.

De data asta, mama Geta vrea să fie aproape de fiul său! La o adică, se bagă și ea în cușcă! Evident, șefa clanului Sterp a spus-o în spirit de glumă, însă nu se știe niciodată ce gând ar putea s-o convingă să intre pe bune la lupte.

ADVERTISEMENT

„O să sar în cușcă. De data asta mă țin de cuvânt””

„Mă crezi că o să fiu acolo, lângă cușcă? Nu mă crezi! Vin 100%. Poa’ să fată toate oile! Nu mă interesează. Dar știi ce o să fac? O să sar în cușcă! Îi dau și eu adversarului tău”, l-a surprins mama Geta pe Iancu Sterp.

Apoi, mama lui Culiță și-a arătat mușchii în fața camerei. Iancu a reacționat uimit când femeia a ținut să le arate următorilor săi de pe YouTube că nu are o condiție fizică de lepădat pentru un astfel de show.

ADVERTISEMENT

„De data asta mă țin de cuvânt. Dacă am zis că vin, vin 100%. Vreau să văd pe viu”, a spus extrem de entuziasmată mama Geta. „Atunci așa facem, bate cupa!”, a reacționat Iancu Sterp, încântat și curios dacă într-adevăr va fi prezentă la următorul eveniment RXF.