Life

Iancu Sterp, prins în capcana mamei Geta! Ultimatumul care schimbă totul

Mama Geta Sterp vrea să îl vadă căsătorit pe fiu ei, Iancu. Ce ultimatum i-a dat cea mai celebră mamă de pe internet fiului său.
18.07.2023 | 17:00
Iancu Sterp prins in capcana mamei Geta Ultimatumul care schimba totul
Mama Geta, ultimatum pentru Iancu Sterp. Sursa foto/instagram.com. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Mama Geta Sterp este mândră de copiii și nepoții săi. În exclusivitate pentru FANATIK, mama Geta a recunoscut că vrea să-l vadă căsătorit cât mai repede pe fiul ei, Iancu. Mai mult decât atât, mama Geta vrea și mai mulți nepoți, de care să aibă grijă.

Mama Geta pune piciorul în prag: “Vreau să facă Iancu nuntă anul viitor”

Mama Geta ne-a povestit că una dintre dorințele ei este să-l vadă și pe fiul cel mic la casa lui. Geta Sterp l-a sfătuit pe Iancu să o ceară de soție pe iubita sa anul acesta, iar la anul să facă nuntă.

ADVERTISEMENT

“Îmi doresc din tot sufletul mai mulți nepoți. Pentru mine copiii sunt cea mai mare avere. Sunt atât de împlinită, mai ales acum, când văd că fiecare își întemeiază o familie. Anul viitor, dacă ne ajută Dumnezeu, aș vrea și Iancu să se căsătorească. I-am spus să ceară fata de anul acesta, iar anul viitor să facă nunta.

Mie nu îmi place să stea așa, hai-hui. Îmi place familia și am nepoți cât de mulți. Îmi doresc tare mult să îl văd însurat și pe bietul Iancu. Vreau să fie toți la casele lor, cu copii. Acum, știind că urmează Iancu, mi-e gândul acolo.

ADVERTISEMENT

Vreau să îi dau și lui niște bani, să îl văd căsătorit. Nu știu dacă va vrea să stea aici, cu mine, sau nu. Eu mi-aș dori să stea cu mine, că e cel mai mic dintre frați. Dar și dacă vrea să-și facă casă în altă parte, nu mă supăr. Fiecare să fie așa cum le rânduiește Dumnezeu”, a declarat mama Geta Sterp pentru FANATIK.

Mama Geta vrea să umple curtea cu nepoți: “Vreau să am și 10 nepoți”

Geta Sterp mai are o dorință arzătoare. Ar vrea să stea acasă și să se ocupe mai mult de nepoței. Iar când vine vorba de cei mici, mama Geta spune că ar vrea să aibă și mai mulți nepoți, care să-i umple curtea.

ADVERTISEMENT

“Sunt sigură că Ileana va mai aduce pe lume copii. Nu știu Getuța, poate și ea. Culiță poate îmi va mai da nepoți. Eu nu știu, că nu mă bag prea tare în intimitățile lor. Dar îmi doresc să fie cât de mulți. Eu mi-aș dori mult să stau acasă și să am grijă de nepoți.

Vreau să le fac plăcinte, câte o ciorbă bună și să stau acasă. Eu nu vreau multe. Vreau să stau acasă, să avem cu toții sănătate și să mai dau jos câteva kilograme. După o vârstă nu se mai slăbește atât de ușor.

ADVERTISEMENT

Dar eu nu sunt genul de mamă care e obsedată de copii și nu mă supăr dacă ei vor să stea în altă parte. Dacă ar fi după mine, aș vrea să fie curtea plină de nepoți, și 10 să fie. Iar eu să stau toată ziua și să le gătesc și să-i las prin grădină. Vreau să fiu așa, cum e cloșca cu puișorii”, a adăugat mama Geta.

Cum face față mama Geta comentariilor negative: “Ne fac pocăiți”

Multă lume îndrăgește familia Sterp, însă uneori mai apar și comentarii răutăcioase la adresa celebrei familii. Cu toate acestea, mama Geta face față cu brio hate-ului din online. Mama lui Culiță Sterp spune că este imună la toate răutățile pe care le vede.

“Pe Ileana nu pot să o ajut cu bebelușul. Ea e la 100 de kilometri de noi și nu am cum. Doar dacă vine pe la noi câteva zile, o mai ajut. Dar pe ea o ajută mai mult soacra ei. Pe mine nu mă deranjează că se scrie de copiii mei.

Am fost la Ileana și a venit acolo un pastor celebru din America. Eu nu sunt un om bisericos, doar mă rog direct la Dumnezeu, comunic direct cu El. Iar acolo, am fost și l-am ascultat pe pastorul acela, pentru că are har și dar de a vorbi.

Și am văzut comentarii urâte pe internet în care cineva spunea: ‘Vă urăsc, pocăiților.’ Dar noi nu suntem pocăiți, suntem ortodocși. Eu dacă m-am dus acolo să ascult pastorul, nu înseamnă că sunt pocăită. Lumea ne înjură, dar eu sunt imună. Am ajuns la concluzia că cel care înjură, se înjură pe el”, a mai spus mama Geta pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari...
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari din câștiguri
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o...
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o vacanţă de lux. Diferenţă de vârstă de 25 de ani
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
CE CONȚINE CARNEA de pui din România! Crescătorii de păsări au spus adevărul
CE CONȚINE CARNEA de pui din România! Crescătorii de păsări au spus adevărul
Ce a dus la epidemia de rujeolă. Explicația unui celebru medic
Ce a dus la epidemia de rujeolă. Explicația unui celebru medic
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus...
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus că a cerut-o în căsăstorie: ''Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?''
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!