Life

Destinațiile preferate ale vedetelor de la noi! Unde se distrează divorțații

Care sunt destinațiile de vacanță pe care le preferă vedetele. “Oracolul din Herăstrău” dezvăluie unde se relaxează lumea bună a Capitalei
18.07.2023 | 15:00
Destinatiile preferate ale vedetelor de la noi Unde se distreaza divortatii
Destinațiile preferate ale vedetelor. Unde merg vedetele în vacanță. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Am aflat care sunt destinațiile preferate ale vedetelor. Caz Stan a dezvăluit unde preferă să se relaxeze “spuma Capitalei”. În plus, “Oracolul din Herăstrău” le dă sfaturi domnilor despre cum să cucerească o domnișoară încă de la prima întâlnire.

Destinațiile preferate ale vedetelor noastre: “Cei căsătoriți merg în Italia, în Portofino”

Când vine vorba de vacanțe, se pare că vedetele din showbiz-ul românesc au preferințe clare pentru vara aceasta. Caz Stan ne-a spus că aici vedetele se împart în două categorii. Cei care au divorțat și cei care sunt căsătoriți sau au relații stabile. Bineînțeles, destinația diferă în funcție de statutul amoros.

ADVERTISEMENT

“Vedetele proaspăt divorțate, merg în Mykonos. Cei care sunt în căsnicii sau relații fericite, preferă Portofino sau Amalfi, în Italia. Preferă să meargă pe clasic, pentru că de obicei acolo sunt mai mulți bătrâni. Iar în cazul ăsta, nu au de ce să-și facă griji partenerii că se uită cineva ba la ea, că e frumoasă, ba la el, pentru că nu sunt tinere.

Merg să se relaxeze, să stea la plajă, mai romantic, așa. Pentru cei care s-au despărțit de curând, Mykonos e destinația lor preferată. Asta pentru că acolo e distracție, vor să își facă de cap”, a declarat Caz Stan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Lumea bună din Capitală își face de cap și pe litoralul românesc

Am înțeles care sunt destinațiile preferate ale vedetelor, în afara țării. Dar se pare că nici litoralul românesc nu este neglijat de celebritățile noastre. Chiar dacă Mamaia a devenit o destinație de distracție, pentru un weekend, vedetele nu ratează cluburile de fițe de pe litoral.

“Vedetele noastre merg și pe litoralul românesc. Dar asta pentru că în destinațiile scumpe din afară nu țin pasul. Preferă să vină la cluburile de fițe de la noi, pentru că la Mykonos, spre exemplu, sunt niște anonimi și nu le place. Se duc, fac story-uri, și cam atât.

ADVERTISEMENT

Așa că, se duc aici la litoralul nostru, cam în fiecare weekend. Și în București sunt multe petreceri, la care majoritatea sunt nelipsiți. În plus, Mamaia, pentru băieții de bani gata, e doar o destinație de weekend. Nu stau acolo câte o săptămână întreagă. Mamaia Nord a ajuns destinație de sâmbătă”, a adăugat Caz Stan.

Sfaturi de agățat domnișoare de la “Oracolul din Herăstrău”

Să lăsăm destinațiile de vacanță preferate de lumea bună deoparte și să vedem cum se agață corect o domniță. Caz Stan are sfaturi prețioase pentru domnii care vor să impresioneze de la prima întâlnire.

ADVERTISEMENT

“O domnișoară de calitate se agață într-un singur fel. Doar dacă e cu o altă domnișoară la masă. Iar bărbatul trebuie să se bage pe sub pielea celeilalte, ca să o impresioneze. Să îi pună o vorbă bună, să mintă că e băiat bun. Dar așa, să te duci direct, sau să-i trimiți ceva de băut la masă, nu se mai practică.

Nu mai impresionează pe nimeni. Important e ca domnișoara să fie cu cineva cunoscut. Bineînțeles, nota trebuie plătită de domn, întotdeauna. Dar acum, nu prea se mai agață așa, direct. Pe Instagram, o vede, o place, îi scrie, o scoate în oraș și aia e. Nu se mai lasă așa purtați de soartă bărbații, sau să stea la pândă. Dacă vrei să o impresionezi de la prima întâlnire, o duci într-un local simplu, dar frumos.

Ca să puteți sta la discuții, să îi spui ce ai vrea de la ea, să îi dai detalii despre tine. Dacă ții la ea, nu o duci din prima în localuri foarte scumpe. Bărbații greșesc când se laudă cu proiectele lor de viitor sau cu fostele iubite. Nu ar trebui să se laude. Unii fac apeluri false, ca să pară ei mari oameni de afaceri la masă. Cred că așa o impresionează pe fata respectivă”, a spus “Oracolul din Herăstrău” pentru FANATIK.

Atenție domnișoarelor! Acesta este cel mai de prost gust gest pe care îl puteți face

Am stabilit ce au domnii de făcut pentru a-și asigura succesul atunci când pun ochii pe o domniță. Dar să vedem ce trebuie să facă și ele pentru a nu da dovadă de prost gust. Mai ales în public. Caz Stan recunoaște că vocabularul nepotrivit este cel mai urât lucru la o domnișoară.

“Cel mai de prost gust lucru pe care îl văd la domnișoare, atunci când ies, e vocabularul urât. Iar dacă stai la masa vecină și auzi ce limbaj au unele, e tare urât. E horror. Sunt foarte multe, din păcate. Le vezi și frumoase, din familie bună, și au un vocabular oribil.

Iar pe partea de vestimentație, e de prost gust să fie prea dezbrăcate. Băieții s-au deșteptat și nu le mai plac fetele prea decoltate sau cu fuste prea scurte. Dau dovadă de ceva ieftin”, a declarat Caz Stan.

ADVERTISEMENT