Fotbal intern

Ianis Hagi a vorbit despre transferul său: „Orice jucător își dorește să facă pasul următor”

27.11.2018 | 21:07
Ianis Hagi a vorbit despre transferul sau Orice jucator isi doreste sa faca pasul urmator
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi are parte de un sezon grozav atât alături de echipa sa Viitorul, cât și la nivelul echipei naționale. Hagi a debutat oficial pentru prima reprezentativă în duelul din Liga Națiunilor cu Lituania

Fiul lui Gheorghe Hagi a dezvăluit că așteaptă un transfer în străinătate anul viitor, însă momentan se gândește doar la echipa sa actuală, alături de care vrea să obțină în continuare rezultate bune.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a marcat șase goluri și a oferit două assist-uri în 16 meciuri oficiale disputate pentru Viitorul în actuala stagiune. S-a calificat alături de naționala de tineret la EURO U21 după o așteptare de 20 de ani, fiind unul dintre cei mai buni oameni în preliminarii. Golul marcat de Ianis direct din corner în partida cu Bosnia a făcut înconjurul presei internaționale, iar jurnaliștii l-au comparat cu tatăl său.

Cireașa de pe tort a fost convocarea primită din partea lui Cosmin Contra la duelurile cu Lituania și Muntenegru. Ianis a debutat pentru națională în repriza secundă a duelului câștigat cu 3-0 împotriva Lituaniei.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a vorbit despre transferul său

“Cred că orice jucător îşi doreşte să facă la un moment dat pasul următor, să ajungă la un nivel mult mai înalt şi să joace în cele mai importante campionate ale lumii, dar momentan sunt la Viitorul, am realizat până acum obiectivele pe care ni le-am pus în cap, merge bine aici, jucăm un fotbal frumos şi după aceea vom vedea ce-mi va rezerva viitorul.

Cu siguranţă cred că orice jucător se gândeşte la un moment dat să facă următorul pas. Mai sunt cinci meciuri aici. Până la vacanţa de iarnă avem o serie destul de grea, trebuie să scoatem cât mai multe puncte şi să mergem liniştiţi în vacanţa de iarnă cu gândul că suntem matematic calificaţi în play-off”, a spus Ianis Hagi, într-un interviu acordat site-ului Viitorului.

ADVERTISEMENT
Tags: