Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ianis Hagi, convocat la națională cu Israel și Kosovo, așa cum a anunțat Fanatik SuperLiga

Proaspăt transferat în Spania, Ianis Hagi va fi în lotul convocat de Edi Iordănescu pentru dubla cu Kosovo și Israel.
02.09.2023 | 14:42
Ianis Hagi convocat la nationala cu Israel si Kosovo asa cum a anuntat Fanatik SuperLiga
Cristi Coste anunță la FANATIK SUPERLIGA convocarea lui Ianis Hagi. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
02-09-2023
11:45

Ianis Hagi rămâne în lot pentru dubla cu Israel și Kosovo

Ianis Hagi este în lotul României pentru dubla cu Israel și Kosovo, așa cum a anunțat jurnalistul Cristi Coste încă de vineri la FANATIK SUPERLIGA. Ianis a jucat puțin în ultima vreme, de la revenirea după accidentare, dar rămâne un om important pentru echipa națională.

Ianis Hagi a fost protagonistul unei mutări importante în urmă cu o săptămână. A fost împrumutat de Glasgow Rangers la Deportivo Alves, așa cum a anunțat FANATIK.

Ianis Hagi va fi în lotul de la echipa națională. Noul fotbalist de la Deportivo Alaves este, conform informațiilor FANATIK, în lotul ales de Edi Iordănescu pentru dubla cu Israel și Kosovo.

Ianis Hagi revine la națională

Ianis Hagi a fost chemat de Edi Iordănescu pentru dubla cu Kosovo și Israel, extrem de importantă în ceea ce privește calculele pentru calificarea la EURO 2024, din Germania.

ADVERTISEMENT

Noul fotbalist de la Deportivo Alaves va fi în lot și poate prinde primul meci complet la națională după aproape doi ani. Ultima oară când jucat 90 de minute sub tricolor se întâmpla pe 11 noiembrie 2011, la o remiză cu Islanda, acasă.

Hagi a absentat 12 meciuri de la națională din cauza unei accidentări care l-a ținut departe mai bine de un an, între martie 2022 și martie 2023. A revenit în dubla cu Kosovo și Elveția, când a jucat 61 de minute în total.

ADVERTISEMENT

Totuși, pentru că nu a jucat în startul sezonului la Rangers și a plecat la Depotivo Alaves, împrumut, existau speculații privind venirea lui la echipa națională. Cristi Coste a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că acesta este în lotul pe care Edi Iordănescu îl va anunța mâine.

”Lotul se va anunța mâine, la prânz. Alaves nu va avea meci până atunci. Din informațiile FANATIK, Ianis Hagi va fi în lot pentru dubla cu Israel și Kosovo. 99% va fi la lot. Un an jumătate l-a dat în spate acea accidentare.

ADVERTISEMENT

Îl vom avea pe Ianis Hagi la lot, o să vedem cum se completează până mâine după-amiază”, a spus redactorul-șef al redacției de sport FANATIK, Cristi Coste.

Ianis Hagi a jucat în total 26 de meciuri în echipa națională, dintre care 24 au fost oficiale. Are două goluri marcate, împotriva Macedoniei de Nord, din martie 2021, victorie cu 3-2 și cu Germania, într-o înfrângere în deplasare, scor 2-1. Ambele meciuri au fost în cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Qatar, jucat în finalul anului precedent.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă cu o ediție specială duminică, de la ora 10:30, pentru a se analiza derby-ul din weekend, dintre FCSB și Universitatea Craiova. Emisiunea este, în mod normal, live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la 10:30.

Ianis Hagi, convocat la echipa națională

ADVERTISEMENT