Fotbal international

Ianis Hagi, dat exemplu negativ în presa din Spania pentru ceea ce i se întâmplă la Genk. “A eşuat!”

21.12.2019 | 12:16
Ianis Hagi dat exemplu negativ in presa din Spania pentru ceea ce i se intampla la Genk A esuat
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi e în continuare unul dintre numele din fotbalul românesc cu cea mai mare “trecere” în presa din străinătate însă, din păcate pentru el, lucrurile pozitive întârzie să apară. Fiul lui Gheorghe Hagi este acum “eroul negativ” al unui material în presa spaniolă, care îl dă exemplu negativ pentru ceea ce i se întâmplă la Genk. 

Ianis Hagi, criticat de presa din Spania. “E exemplul perfect de jucător care a eşuat”

Spaniolii de la “Fichajes” au publicat un material despre Ianis Hagi, în care este analizată situaţia sa nu doar la Genk, ci de-a lungul carierei. Publicaţia iberică îl trece la “aşa nu” pe Ianis pentru faptul că nu a reuşit să se impună nici la belgieni.

ADVERTISEMENT

“Fiul miticul Gheorghe Hagi nu are rolul scontat la Genk. Ianis e exemplul perfect al jucătorului care a eşuat încercând să calce pe urmele tatălui”, scriu spaniolii. 

Ibericii vorbesc şi despre faptul că Ianis este într-un moment al carierei sale în care ar trebui să “decoleze” spre formaţii importante ale Europei însă, în loc de asta, el stă mai mult pe banca de rezerve la Genk.

ADVERTISEMENT

“Într-un moment cheie al carierei sale, când ar putea atrage atenţia echipelor mari, Ianis a jucat doar 700 de minute la Genk.

E cea de-a doua experienţă în afara României pentru Ianis, care a mai evoluat la Fiorentina, fiind considerat atunci prea tânăr şi prea lipsit de experienţă pentru a-şi începe cariera în fotbalul mare”, afirmă cei de la publicaţia sus-amintită.

ADVERTISEMENT

Ianis a fost adus în această vară de Genk, după un European de tineret extrem de reuşit. Fiul “Regelui” a fost cumpărat pentru patru milioane de euro de campioana Belgiei, Genk, însă s-a văzut destul de repede “exilat” pe banca de rezerve de antrenorul Felice Mazzu. 

Între timp, Genk şi-a schimbat tehnicianul, Mazzu fiind dat afară şi înlocuit cu neamţul Hannes Wolf, iar Hagi jr. speră că această mutare îi va aduce începând din anul 2020 mai multe minute ca titular la Genk.

ADVERTISEMENT
  • 3 goluri şi 4pase de gol este bilanţul lui Ianis la Genk
Tags: