Fotbal international

Ianis Hagi, declaraţii inedite. “De mic copil aud că nu sunt suficient de bun!” + “Staţi să vedeţi ce o să facă Florinel în 2020!”

30.12.2019 | 18:55
Ianis Hagi declaratii inedite De mic copil aud ca nu sunt suficient de bun  Stati sa vedeti ce o sa faca Florinel in 2020
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a vorbit în presa belgiană, abordând subiecte extrem de interesante, de la evoluţiile sale sub aşteptări pentru Genk până la promisiunile pentru 2020. Mijlocaşul român le-a explicat jurnaliştilor că Florinel Coman, fostul său coleg de la Viitorul, va fi surpriza anului 2020! 

Ianis Hagi declaraţii inedite despre evoluţiile sale şi despre pariurile pentru 2020

“Eu joc fotbal pentru mine, pentru familie şi pentru că îmi place. De mic copil am avut problema asta, mulţi spuneau că nu sunt sufucient de bun, dar joc pentru că sunt băiatul lui Hagi.

ADVERTISEMENT

Nu joc ca să mă accepte lumea, nu am făcut-o niciodată şi nu o să o fac nici acum. Ambiţia face diferenţa, asta am învăţat de la tata”, a început Ianis, care a avut o a doua parte a lui 2019 mai slabă decât se aştepta toată lumea, mai ales după excelentul Euro de tineret şi transferul la Genk.

“Florinel Coman va exploda în 2020 A început deja, dar staţi să vedeţi ce urmează! La fel şi Carlo Casap de la Viitorul. E un jucător excelent. Mai e şi un coleg de-ai mei de la Genk, Sander Berge. Ei sunt super-fotbalişti, nu au cum să nu fie în topul celor mai buni tineri din Europa, după părerea mea”, a fost declaraţia lui Hagi când a fost chestionat despre trei nume de fotbalişti care vor rupe gura târgului în 2020.

ADVERTISEMENT

Ianis şi-a recunoscut şi carenţele din joc şi a vorbit despre momentul în care a debutat în Liga Campionilor, într-o înfrângere usturătoare pentru echipa sa, un 1-4 pe teren propriu în faţa lui Liverpool.

Cu partea defensivă nu stau foarte bine, recunosc. Din punct de vedere tactic am învăţat mult în Italia, dar când trebuie să mă apăr..(n.r. râde). E normal, cred, sunt jucător de atac! Dar eu orice încerc să îmbunătăţesc, şi la caracteristicile de număr 10.

ADVERTISEMENT

“Am visat că dau gol în primul meci din Liga Campionilor, dar uite că n-a fost aşa. A fost chiar dureros, am pierdut la un scor ruşinos. Dar când auzi imnul Champions League mi s-a ridicat părul pe mâini. Aşa că va fi o zi pe care n-o să o uit niciodată şi o să o trec la zile frumoase”, a mai spus Ianis.

Ianis Hagi a evoluat în 19 meciuri pentru Genk în acest sezon, în prima ligă belgiană şi în Champions League, reuşind trei goluri şi patru asisst-uri.

ADVERTISEMENT

Hagi jr. a fost cumpărat în vară de Genk pentru suma de 4 milioane de euro.