Fotbal international

Ianis Hagi, evaluat de scoțieni la o sumă uriașă! Transferul românului o poate salva pe Rangers de criza financiară

01.03.2021 | 10:27
Ianis Hagi evaluat de scotieni la o suma uriasa Transferul romanului o poate salva pe Rangers de criza financiara
ADVERTISEMENT

Rangers trebuie să facă rost urgent de bani pentru a evita o nouă criză financiară. O soluție ar fi vânzarea lui Ianis Hagi, pe care scoțienii l-au evaluat la 25 de milioane de lire sterline.

Conform platformei Ibrox Noise, românul ar putea ajunge la Real Madrid sau Lazio, iar sursa citată menționează că probabilitatea de vânzare este de 6/10.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost achiziționat definitiv de Rangers în vara anului trecut când a achitat 3 milioane de lire sterline celor de la Genk.

Lazio și-ar permite să achite suma cerută de scoțieni pe Ianis Hagi

Posibilitatea ca Ianis Hagi să revină în fotbalul italian, după ce a mai fost legitimat la Fiorentina, nu este tocmai o noutate.

ADVERTISEMENT

Lazio s-a mai interesat de serviciile românului și în primăvara anului trecut, dar scoțienii s-au mișcat mai repede și au achitat clauza.

Interesant este că jurnaliștii de la Iborx Noise au menționat și numele lui Real Madrid ca potențială destinație pentru Hagi, după evoluțiile solide din ultimul sezon.

ADVERTISEMENT

De câți bani trebuie să facă rost Rangers

Ibrox Noise notează că oficialii lui Rangers sunt obligați să vândă cel puțin un jucător în această vară ca să facă rost de 30 de milioane de lire sterline, pentru a evita o nouă criză.

Sursa menționată a mai amintit că veniturile și cheltuielile din ultimele două sezoane înclină balanța în zona negativă din cauza absenței clubului din Glasgow din Liga Campionilor și din cauza scăderii drastice a veniturilor din vânzarea de bilete.

ADVERTISEMENT

Rangers a intrat în faliment în vara anului 2012, după ce conducerea clubului nu a ajuns la un acord financiar cu cei care au creditat echipa, iar societatea care administra clubul a fost lichidată.

ADVERTISEMENT
Tags: