Sport

Ianis Hagi, gol pentru Rangers în Europa League. Ce le-a reproșat colegilor. Video

Ianis Hagi a marcat un gol pentru Rangers în Europa League.
04.11.2021 | 22:12
Ianis Hagi gol pentru Rangers in Europa League Ce lea reprosat colegilor Video
Ianis Hagi, gol pentru Rangers în Europa League. Ce le-a reproșat colegilor. Video. Sursă foto: twitter.com
ADVERTISEMENT
04-11-2021
20:12

Ce le-a reproșat Ianis Hagi colegilor de la Rangers

Ianis Hagi le-a reproșat colegilor, la finalul meciului, că nu au avut mentalitatea potrivită înaintea duelului cu Brondby: „Cred că mentalitatea noastră trebuia să fie alta, mai bună, încă de la început. Suntem Rangers și trebuia să venim aici și să încercăm să câștigăm”.

„Nu trebuia să așteptăm până în repriza secundă să ieșim mai mult la atac”, a spus Ianis Hagi, conform The Scottish Sun.

Mijlocașul român a început partida cu Brondby ca rezervă, însă după autogolul din prima repriză a lui Balogun, Steven Gerrard s-a decis să schimbe mai multe lucruri în echipa sa.

Astfel, în minutul 56, Gerrard l-a introdus pe Ianis Hagi în locul lui Scott Arfield, iar românul nu a dezamăgit, egalând pentru echipa sa la 20 de minute după ce fusese introdus pe teren.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, gol pentru Rangers în Europa League

Ianis Hagi a marcat un gol pentru Rangers în minutul 76 al partidei din Europa League contra lui Brondby, mijlocașul român fiind aruncat în luptă de Steven Gerrard în a doua repriză.

Este primul gol înscris de Ianis Hagi în actualul sezon de Europa League, iar Rangers continuă lupta pentru obținerea locului doi în grupa A, grupă în care Lyon conduce detașat cu maximum de puncte.

ADVERTISEMENT

„Ianis Hagi, un jucător pentru momente mari”, a strigat comentatorul BT Sport după reușita românului.

Ianis nu mai marcase pentru Rangers de pe data de 13 august, atunci când a înscris într-un duel din Cupa Scoției împotriva lui Dunfermline, el oferind și o pasă decisivă în aceeași partidă.

ADVERTISEMENT

De atunci, Ianis Hagi a mai înscris doar o dată, dar nu pentru Rangers, ci pentru naționala României, în duelul cu Germania, scor 1-2, când reușea să deschidă scorul în debutul confruntării.

  • 23 de ani are Ianis Hagi
  • 6.500.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

Cum s-au descurcat ceilalți români din Europa League

Din grupa A, aceeași din care face parte Rangers, Florin Niță a fost titular pentru Sparta Praga, însă echipa sa nu a reușit să facă față duelului, iar portarul naționalei României a încasat trei goluri, dar Sparta păstrează șanse la calificare.

La Galatasaray, Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost titulari în duelul cu Lokomotiv Moscova, scor 1-1. Cicâldău a rămas pe teren tot meciul, în timp ce Olimpiu Moruțan a fost schimbat în minutul 78 de Fatih Terim.

În plus, golul lui Ianis Hagi a însemnat salvarea echipei, în urma remizei, Rangers ajungând la 4 puncte în grupă, la egalitate cu Sparta Praga. În cazul în care danezii s-ar fi impus, campioana Scoției ar fi căzut pe ultimul loc din grupă.

ADVERTISEMENT