Fotbal international

Ianis Hagi, în planurile lui Rangers pentru sezonul viitor. Scoțienii, deciși să rezolve transferul definitiv al românului

07.03.2020 | 08:44
Ianis Hagi in planurile lui Rangers pentru sezonul viitor Scotienii decisi sa rezolve transferul definitiv al romanului
ADVERTISEMENT

Glasgow Rangers are un nou sezon ratat pe plan intern, acolo unde a ratat orice șansă la titlu în lupta cu rivala Celtic, iar din Cupă tocmai a fost eliminată. În aceste condiții, șefii de pe ”Ibrox Park” pregătesc revigorarea lotului. Din planurile pentru viitor ale formației lui Gerrard face parte și Ianis Hagi, care va fi cumpărat de la Genk.

Ianis Hagi face parte din planurile lui Rangers pentru sezonul viitor

În ciuda parcursului bun din Europa League, acolo unde vor juca în optimile de finală cu Bayer Leverkusen, cei de la Rangers nu traversează un moment tocmai bun pe plan intern, mai ales după ce echipa a suferit două eșecuri consecutive, Cupă și campionat.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la Rangers News,Conform celor de la Rangers News, conducerea clubului din Glasgow va face o curățenie masivă la finele sezonului în curs.

Schimbările de la clubul de pe ”Ibrox” nu-l vor viza însă și pe Ianis Hagi, dat fiind faptul că românul este considerat deja un jucător de bază.

ADVERTISEMENT

Numele românului a apărut între timp pe lista fotbaliștilor pe care se va construi noua echipă a lui Rangers din sezonul viitor.

Iată lista cu jucătorii lui Rangers care vor fi păstrați și în sezonul viitor:

Ianis Hagi, Nikola Katic, Joe Aribo, Borna Barisic, Ryan Jack, Scott Arfield, Steven Davis, George Edmundson, Alfredo Morelos, Allan McGregor, Jermain Defoe, Filip Helander si Ryan Kent.

ADVERTISEMENT

Rangers, prima opțiune pentru transferul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a venit sub formă de împrumut la Rangers de la campioana Belgiei, Genk, în perioada de mercato din iarnă.

În Scoția, fiul ”Regelui” s-a adaptat foarte rapid, iar acum trupa lui Steven Gerrard e convinsă să-l transfere definitiv pe român.

ADVERTISEMENT

În împrumutul lui Ianis este stipulată o opțiune de cumpărare defiitivă pentru 5.000.000 de euro pe care britanicii vor să o folosească.

Ianis Hagi, decisiv în cea mai importantă performanță a lui Rangers din 2020

Ianis Hagi a fost decisiv în ”dubla” de Europa League dintre Rangers și Braga. După cele două goluri din tur, fiul ”Regelui” a ieșit la rampă și în meciul din Portugalia.

A ratat un penalty în prima repriză din Portugalia, însă s-a revanșat după o oră de joc cu o pasă de geniu pentru Ryan Kent, cel care a adus victoria lui Rangers, scor 1-0. Rangers a trecut cu scorul general de 4-2 de portughezi și va juca cu Leverkusen în faza următoare.

ADVERTISEMENT