Fotbal international

Ianis Hagi, lăudat de belgieni după Rangers – Leverkusen: ”În mai puțin de o jumătate de oră a demonstrat mai mult talent decât toți colegii”

14.03.2020 | 17:58
Ianis Hagi laudat de belgieni dupa Rangers  Leverkusen In mai putin de o jumatate de ora a demonstrat mai mult talent decat toti colegii
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că a calificat-o pe Rangers în optimile de finală Europa League prin golurile marcate cu Braga, Ianis Hagi a fost folosit doar 22 de minute în meciul cu Bayer Leverkusen de joi, din manșa tur a acestei faze. În mai puțin de 30 de minute, fiul ”Regelui” a avut însă o evoluție care i-a impresionat pe belgieni.

Ianis Hagi, lăudat de belgieni după Rangers – Leverkusen

Ianis Hagi a plecat la finele lunii ianuarie din Belgia, însă jurnaliștii din această țară nu uită că românul încă aparține de Genk și îl urmăresc cu atenție la fiecare meci jucat la Glasgow Rangers.

ADVERTISEMENT

Belgienii de la Walfoot au analizat evoluția lui Hagi Jr. în cele 22 de minute petrecute pe teren contra lui Bayer Leverkusen și au numai cuvinte mari pentru tânărul fotbalist din România.

În opinia acestora, Ianis a făcut, în puținele minute petrecute pe ”Ibrox Park” contra lui Leverkusen, mai multe decât toți colegii săi.

ADVERTISEMENT

”Rangers a intrat la cabine cu doar cu 0-1 pe tabelă, deși a avut o posesie de 28%. Aranguiz a dublat avantajul în minutul 67. Steven Gerrard a văzut destul la echipa sa şi l-a introdus pe fiul geniului Gică Hagi, Ianis.

În mai puțin de 25 de minute, tânărul fotbalist român, care încă mai aparţine de Genk, a a avut 17 atingeri de balon, oferind o pasă magică în adâncime şi a avut două şuturi spre poartă”, scriu belgienii.

ADVERTISEMENT

Presa din Belgia, despre Ianis: ”Mai talentat decât toți colegii săi”

Jurnaliștii belgieni continuă serie de laude la adresa lui Ianis și nu ezită să facă trimiteri la antrenorii de la Genk care nu i-au dat șanse românului în startul de sezon.

”Ianis a avut timp puțin, dar suficient, pentru a cere câteva explicații posibile pentru mica încredere pe care i-au acordat-o antrenorii Hannes Wolf și Felice Mazzu la Racing Genk.

ADVERTISEMENT

Hagi şi-a dorit foarte mult să facă diferența singur; a devenit nervos când nu a putut repune mingea rapid în joc, a vrut să facă totul. Cert este faptul în mai puțin de o jumătate de oră a demonstrat mai mult talent decât toți colegii săi”, au mai scris belgienii.

Glasgow Rangers a fost învinsă de Bayer Leverkusen, scor 1-3, în prima manșă a optimilor de finală ale Europa League.

ADVERTISEMENT