Sport

Ianis Hagi, out din lot la câteva zile după ce a revenit după accidentare! Cum a explicat antrenorul lui Rangers decizia

Ianis Hagi a fost scos din lot de Michael Beale pentru partida cu Hearts. Antrenorul scoțienilor a explicat de ce a absentat fotbalistul român.
01.02.2023 | 23:38
Ianis Hagi out din lot la cateva zile dupa ce a revenit dupa accidentare Cum a explicat antrenorul lui Rangers decizia
Ianis Hagi nu a fost în lotul lui Rangers pentru meciul cu Hearts. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi și-a făcut apariția pentru prima oară după accidentare într-un meci oficial. Internaționalul român a intrat pe teren în minutul 72 al meciului cu St. Johnstone, din etapa trecută, fiind aplaudat de toți spectatorii de pe Ibrox Stadium. În următorul meci, fiul lui Gică Hagi avea să fie scos din lot de antrenorul scoțienilor.

Ianis Hagi a fost scos din lotul lui Rangers

Rangers este principala urmăritoare a lui Celtic, liderul din campionat, însă campioana Scoției are un avans de nouă puncte în fruntea clasamentului. Echipa antrenată de Michael Beale s-a deplasat miercuri seară pentru înfruntarea cu Hearts, însă fără Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

Fanii scoțieni se așteptau să-l vadă din nou la treabă pe fiul „Regelui”, însă Michael Beale nu l-a inclus în lot pentru partida cu ocupanta locului trei din campionatul scoțian.

Ulterior, antrenorul venit la sfârșitul anului trecut pe banca lui Rangers și-a explicat decizia. Cei doi au mai lucrat împreună în perioada 2018-2021 când Steven Gerrard era antrenorul principal, iar Beale pregătea echipa din postura de secund.

ADVERTISEMENT

Michael Beale a explicat de ce l-a lăsat în afara lotului lui Rangers pe Ianis Hagi

„Hagi nu este accidentat, dar nu este încă pregătit să joace fiecare meci. Situația sa va fi gestionată treptat”, a declarat Michael Beale înaintea meciului din campionat.

Înaintea meciului cu St. Johnstone, Michael Beale recunoștea că este bucuros să-l aibă la dispoziție pe atacantul român, chiar dacă nu poate fi pe teren cele 90 de minute.

ADVERTISEMENT

„Ianis Hagi va fi în lot mâine. Nu a mai jucat de un an, sunt încântat să-l am la dispoziție, dar nu e încă pregătit pentru a juca 90 de minute”, erau cuvintele lui Michael Beale.

Ianis Hagi și-a prelungit contractul cu Rangers până în 2026

Accidentarea suferită în luna ianuarie a anului trecut într-un meci de cupă, nu a împiedicat conducerea lui Rangers să-i prelungească contractul lui Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român și-a prelungit contractul până în 2026. „Istoria pe care o are acest club te împinge în fiecare zi pe teren și în afara terenului să fii un jucător mai bun și o persoană mai bună.

Îmi place să cred că am lăsat ceva în urma mea și le-am oferit amintiri foarte bune fanilor, dar încă simt că nu am făcut tot ce îmi doresc.

„Mai am o mulțime de lucruri de arătat și de oferit acestui uimitor grup de oameni din Rangers, precum și fani, abia aștept până mă întorc”, erau cuvintele lui Ianis după ce a semnat prelungirea.

ADVERTISEMENT