Sport

Ianis Hagi, din nou pe teren pentru Rangers la mai bine de un an de la accidentare. Cum a fost primit românul pe Ibrox și ce mesaj a postat. Video

Ianis Hagi va fi în lotul lui Rangers pentru meciul din campionat cu St. Johnstone la 371 de zile de la accidentarea suferită.
28.01.2023 | 22:56
Ianis Hagi din nou pe teren pentru Rangers la mai bine de un an de la accidentare Cum a fost primit romanul pe Ibrox si ce mesaj a postat Video
Ianis Hagi va fi din nou în lotul lui Rangers pentru un meci din campionat. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
28-01-2023
20:54

Ce mesaj a postat Ianis Hagi după revenirea în echipa lui Rangers

Fanii lui Rangers l-au întâmpinat cu urale pe Ianis Hagi la revenirea în echipă. Și pentru ”tricolor” a fost un moment de referință. Mărturie stă faptul că a contabilizat perioada în care, din pricina accidentării grave suferite pe 21 ianuarie 2022, a fost obligat să lipsească de pe gazon.

”După 12 luni și o săptămână, m-am întors!”, a fost mesajul postat pe Facebook de internaționalul român.

28-01-2023
17:41

Ianis Hagi, din minutul 72 în partida Rangers - St. Johnstone. A jucat după mai bine de un an

Ianis Hagi a revenit pe teren pentru Glasgow Rangers, la mai bine de un an de la accidentarea gravă pe care a suferit-o în sezonul trecut. Internaționalul român a fost introdus în minutul 72 al partidei cu St. Johnstone, la 2-0 pentru echipa sa.

Ianis Hagi a fost întâmpinat cu urale pe Ibrox și a avut mare poftă de joc. Românul a încasat un cartonaș galben în minutul 79. Se accidentase pe 21 ianuarie, în partida cu Stirling, din Cupa Scoției.

Mijlocașul român s-a antrenat normal cu prima echipă și a reușit să înscrie un gol superb la antrenamente, semn că se află într-o dispoziție bună de joc.

Ianis Hagi va fi din nou în lotul lui Rangers pentru un meci din campionat

Ianis Hagi se pregătește să-și facă revenirea pe teren în meciul din campionat cu St. Johnstone după accidentarea dură pe care a suferit-o în sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

Michael Beale, antrenorul lui Rangers, a recunoscut că este bucuros pentru că îl are la dispoziție pe Ianis Hagi, chiar dacă acesta nu poate încă să joace pe toată durata unui meci.

„Ianis Hagi va fi în lot mâine. Nu a mai jucat de un an, sunt încântat să-l am la dispoziție, dar nu e încă pregătit pentru a juca 90 de minute”, a spus Michael Beale.

ADVERTISEMENT
  • 24 de ani are Ianis Hagi

Ianis Hagi și-a prelungit contractul cu Rangers până în 2026

Deși era accidentat, conducerea lui Rangers a hotărât să îi prelungească înțelegerea lui Ianis Hagi până în 2026„Istoria pe care o are acest club te împinge în fiecare zi pe teren și în afara terenului să fii un jucător mai bun și o persoană mai bună.

Îmi place să cred că am lăsat ceva în urma mea și le-am oferit amintiri foarte bune fanilor, dar încă simt că nu am făcut tot ce îmi doresc”.

ADVERTISEMENT

„Mai am o mulțime de lucruri de arătat și de oferit acestui uimitor grup de oameni din Rangers, precum și fani, abia aștept până mă întorc”, a mai spus Ianis Hagi în ziua prelungirii contractului său cu Rangers.

Din sezonul 2019/2020, de când a semnat cu Rangers, Ianis Hagi a jucat nu mai puțin de 85 de meciuri pentru scoțieni, reușind să marcheze 15 goluri și să ofere 21 de pase decisive, devenind titular în echipă.

ADVERTISEMENT
  • 7.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com