Fotbal intern

Ianis Hagi şi Nicuşor Stanciu i-au păcălit pe nord-irlandezi! Cum a arătat schema de la golul marcat de George Puşcaş

04.09.2020 | 23:46
Ianis Hagi si Nicusor Stanciu iau pacalit pe nordirlandezi Cum a aratat schema de la golul marcat de George Puscas
ADVERTISEMENT

Meciul de debut a lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a selecționatei de seniori, nu a avut un ritm deosebit în primele 30 de minute.

România a început meciul într-un sistem 4-3-1-2, cu Ianis Hagi în rol de “trequartista” susținut de o linie mediană formată din 3 mijlocași, Stanciu, Maxim șî Cicâldău.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte tehnicianul irlandezilor, Ian Baraclough, a optat pentru un sistem 3-4-3 prin care căuta să exploateze flancurile adverse.

Primul gol al tricolorilor a venit după o schemă exersată la antrenamente

In minutul 25, România a beneficiat de o lovitură liberă din preajma colțului terenului, lateral dreapta. Ianis Hagi a pasat spre interior, pentru un șutul puternic a lui Stanciu, care a fost respins în față de portarul Peacock-Farrell, unde Chircheș perfect scăpat din marcajul advers i-a trimis în față porții goale lui Pușcaș, iar acesta a reluat simplu în plasă.

ADVERTISEMENT

Nord-irlandeziiau fost surprinși de schema pregătită de Mirel Rădoi împreună cu jucătorii la antrenamente.

Totuși echipa națională a Românieinu  arătat pe parcursul meciului un stil de joc bine închegat. Echipa a construit bine acțiunile până la un punct, însă nu au avut continuitate, îndeosebi în prima parte a meciului, Irlandezii au fost superiori din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

Tricolorii cu o cotă de piață mult peste cea a Irlandei de Nord

Conform siteului de specialitate Transfermarket, lotul nostru este evaluat la 94 de milioane de euro în timp ce irlandezii doar la 48 de milioane de euro.

Absența principală din lotul advers în această seară este fundașul central, Jonny Evans, piesă de bază în apărarea celor de la Leicester City.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 4,40 este cota pentru ”2 solist” la meciul Austria – România. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT