Sport

Ianis Hagi, ușă închisă la Rangers? “Pare inevitabil”

Ianis Hagi se află pe lista jucătorilor lui Rangers care ar putea să părăsească formația scoțiană la finalul acestui sezon.
19.04.2024 | 22:24
Ianis Hagi usa inchisa la Rangers Pare inevitabil
Ianis Hagi, aproape de o plecare de la Rangers? Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Rangers l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Deportivo Alaves, însă jucătorul român nu a reușit să confirme pentru formația din La Liga. Mijlocașul echipei naționale ar putea, astfel, să părăsească echipa din Scoția.

Ianis Hagi, ușă închisă la Rangers? “Pare inevitabil”

Jurnaliștii englezi scriu că Ianis Hagi se află pe o listă cu 14 jucători care o pot părăsi pe Rangers la finalul acestui sezon. Jucătorul care evoluează pentru Deportivo Alaves nu îl impresionează pe antrenorul scoțienilor, Philippe Clement.

ADVERTISEMENT

Belgianul vrea să facă puțină ordine la Rangers. Echipa lui Ianis Hagi este pe locul secund, la trei puncte în spatele rivalei Celtic, formație care se află într-o formă foarte bună.

Pentru scoțieni este crucial să câștige campionatul, dar acest lucru nu este foarte ușor. Sunt mulți jucători din lotul actual care nu reușesc să ajute echipa pe cât ar trebui. Astfel, Philippe Clement susține că trebuie o reîmprospătare a lotului.

ADVERTISEMENT

Acest lucru înseamnă că Rangers va avea nevoie de bani și va trebui să vândă tot ce poate. Mai ales jucătorii care nu pot ajuta echipa să performeze la nivelul dorit. Ianis Hagi poate face parte din această listă, deoarece nu are meciuri în picioare. Iar antrenorul belgian nu îl va vedea ca pe un jucător în formă care să poată aduce un plus lui Rangers în sezonul viitor.

“Este uşor să uităm că Ianis Hagi este încă jucătorul lui Rangers. O accidentare de durată a fost urmată de un sezon în care a fost împrumutat la Alaves. Unde nu a reuşit însă să strălucească. S-a vorbit constant despre un transfer la Galatasaray pentru a-i călca pe urme tatălui său.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă acest lucru a fost negat de clubul de pe Ibrox, pare inevitabil ca acest lucru să se întâmple la un moment dat. Totul depinde dacă Clement va fi mulţumit de Hagi atunci când acesta va reveni în lotul echipe”, au scris cei de la Daily Record.

EURO 2024, momentul relansării carierei lui Ianis Hagi

Șansa pentru ca Ianis Hagi să devină o soluție pentru Rangers sau o variantă bună pentru o altă echipă din Europa vine în urma viitoarelor evoluții de la Campionatul European.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul lui Deportivo Alaves trebuie să se impună în echipa lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024. Astfel, componentul echipei naționale a României ar putea să își relanseze cariera în vară.

Situația în care se află Ianis Hagi vine după accidentarea de aproape un an pe care a avut-o la Rangers. Problema la genunchi a apărut în perioada în care se afla într-o formă excelentă. Acum, la formația din La Liga, Ianis Hagi are 22 de apariții, două goluri și un assist.

ADVERTISEMENT