Fotbal intern

Ibrahima Tandia, transfer la U Craiova? Oltenii s-au interesat de fotbalistul lui Sepsi

05.01.2019 | 10:43
Ibrahima Tandia transfer la U Craiova Oltenii sau interesat de fotbalistul lui Sepsi
ADVERTISEMENT

Ibrahima Tandia este unul dintre cei mai buni jucători din lotul pregătit de Eugen Neagoe, iar FANATIK.RO a aflat că U Craiova s-a interesat deja de posibilitatea să îl transfere pe fotbalistul lui Sepsi OSK care are a ajuns în Liga 1 Betano în februarie 2018.

Ibrahima Tandia a înscris 8 goluri pentru Sepsi OSK în cele 21 de meciuri jucate de echipa lui Eugen Neagoe în sezonul 2018 – 2019, iar echipe importante din Liga 1 Betano au început să îşi arate interesul pentru atacantul în vârstă de 25 de ani originar din Mali.

ADVERTISEMENT

U Craiova s-a interesat de un posibil transfer al lui Ibrahima Tandia

După ce Gigi Becali a anunţat că vrea să îl transfere pe Ibrahima Tandia, pe lista echipelor interesate de fotbalistul lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a apărut şi U Craiova. Oltenii au luat legătura cu oficialii echipei care se află pe locul 4 în clasamentul Ligii 1 Betano şi au cerut detalii despre situaţia lui Ibrahima Tandia, dar covăsnenii nu se gândesc să renunţe la serviciile atacantului care a jucat şi pentru Franţa U17 şi U16.

Clubul din Sfântu Gheorghe a activat al doilea contract pe care îl semnase Ibrahima Tandia, iar fotbalistul nu mai poate pleca în schimbul clauzei de 50.000 de euro pe care o avea cu gruparea pregătită de Eugen Neagoe. Noua înţelegere dintre Tandia şi Sepsi i-a adus fotbalistului un salariu mărit, dar şi preţul i-a crescut. Astfel, FCSB sau U Craiova trebuie să scoată din buzunar nu mai puţin de 1,2 milioane de euro, informaţie anunţată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe nu vrea să renunţe la Tandia

Eugen Neagoe le-a transmis oficialilor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe că îşi doreşte ca Ibrahima Tandia, Adrian Rus, Florin Ştefan sua Simonvoski, jucători care au impresionat în prima parte a sezonului 2018 – 2019, să nu plece de la echipă în perioada de mercato din iarnă. Antrenorul e dispus să renunţe la trei jucători care au jucat foarte puţin: Daniel Prosser, Zsombor Veress şi Gabriel Dodoi, iar anunţul a fost făcut de Janos Bokor, managerul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Eugen Neagoe, antrenorul echipei Sepsi OSK
Eugen Neagoe, antrenorul echipei Sepsi OSK
  • 900.000 de euro este cota lui Ibrahima Tandia, conform transfermarkt.com
  • 8 goluri a dat Ibrahima Tandia pentru Sepsi OSK
ADVERTISEMENT
Tags: