Sport

Ibrahimovic și-a uimit fanii cu o nouă sesiune specială de antrenament! Și-a etalat noul look, dar și fizicul impresionant. Video

Zlatan Ibrahimovic și-a revenit după operația la genunchiul stâng și a trecut la sesiuni speciale, de crossfit, pentru a reveni la forma fizică maximă.
07.01.2023 | 21:10
Ibrahimovic sia uimit fanii cu o noua sesiune speciala de antrenament Sia etalat noul look dar si fizicul impresionant Video
Zlatan Ibrahimovic face antrenamente speciale, la malul mării, care includ și sesiuni în care trage sau ridică greutăți enorme.
ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic a semnat cu campioana AC Milan, dar n-a apucat să joace după ce s-a operat la genunchiul stâng. Perioada de recuperare este însă aproape încheiată. Și o probează ultimele sesiuni speciale de antrenamente ale suedezului.

Zlatan Ibrahimovic șochează iar cu ale sale sesiuni de pregătire

Zlatan Ibrahimovic a trecut de 40 de ani, dar nu are de gând să pună ghetele-n cui. A spus-o răspicat, încă de anul trecut. Iar AC Milan i-a prelungit contractul pe un sezon.

ADVERTISEMENT

N-a avut însă șansa să joace. Pentru că a fost obligat să se opereze la genunchiul stâng. A explicat chiar el motivul într-o postare pe rețelele sociale.

”Înainte de operație, timp de șase luni am jucat fără un ligament încrucișat anterior. Am avut permanent genunchiul umflat.

ADVERTISEMENT

Am făcut peste 20 de injecții și m-am antrenat cu echipa doar de zece ori. Am golit genunchiul o dată pe săptămână timp de șase luni. Am luat analgezice în fiecare zi timp de șase luni.

Abia am reușit să dorm din cauza durerii în ultimele șase luni. N-am suferit niciodată atât de mult pe teren și în afara lui. Am transformat ceva imposibil în ceva posibil, spunea, la acea vreme, Ibrahimovic.

ADVERTISEMENT

A strâns din dinți și încă din vară arăta, în stilul său inimitabil, că este într-o formă fizică excelentă. Suedezul a postat o fotografie la bustul gol, în care își arată mușchii extrem de bine definiți. Imaginea a fost însoțită de o descriere în stilul caracteristic al atacantului „O altă rasă”.

Apoi, ori de câte ori a avut ocazia, a reiterat ideea că va face tot ceea ce îi recomandă specialiștii pentru a putea reveni pe gazon. În start de 2023, așa cum anticipau medicii.

ADVERTISEMENT

Și, se pare că momentul se apropie. A rămas același ”pachet de mușchi”, mărturie stând o fotografie în care și-a prezentat și noul său look.

Și trage din greu în antrenamente speciale efectuate pe nisip. Așa-numitele sesiuni de crossfit. târând și ridicând greutăți și alternând cu alergarea pe nisip. Care probează că genunchiul ține!

ADVERTISEMENT