News

Ideea inedită a unui român căruia băncile nu îi acordau credit pentru casă. Cum a păcălit evaluatorii: „Nu mă ducea capul la așa ceva”

Cum a reușit un român că păcălească evaluatorii și cum a obținut creditul bancar pentru casa mult visată. Ideea inedită a acestuia.
30.09.2023 | 18:26
Ideea inedita a unui roman caruia bancile nu ii acordau credit pentru casa Cum a pacalit evaluatorii Nu ma ducea capul la asa ceva
Ideea inedită a unui român căruia băncile nu îi acordau credit pentru casă. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ideea inedită a unui român căruia băncile nu îi acordau credit pentru casă. Cei mai mulți dintre cetățenii care visează să își achiziționeze o locuință, dar nu dispun de suma necesară, aleg să împrumute bani de la bancă.

Cum a păcălit evaluatorii un român care voia să obțină un credit pentru casă

Însă, există cazuri în care instituțiile bancare nu oferă creditele cerute de români sau sunt foarte greu de obținut. Refuzul băncilor apare, de obicei, dacă locuințele nu au utilitățile necesare sau dacă potențialii clienți nu îndeplinesc anumite cerințe.

ADVERTISEMENT

De exemplu, printre românii care întâmpină probleme atunci când vor să obțină un credit bancar sunt cei care aleg să cumpere case la țară, cu wc-uri în curte. O situație de acest gen a fost relatată de o femeie pe un grup existent pe Facebook și destinat celor care locuiesc în zona rurală.

„Aveți informații despre cum ați obținut credit pentru o casă la țară? Ne-ar ajuta câteva informații legate de creditare. Băncile la care am vorbit nu vor să acorde credit pentru case cu wc în curte. A mai avut cineva situația asta și cum ați procedat?”, a întrebat femeia.

ADVERTISEMENT

„După ce s-a pozat frumos respectivul wc, l-am ambalat la loc și l-am returnat”

Internauții au lăsat zeci de comentarii la postarea femeii, sfătuind-o cum ar fi bine să procedeze. Printre acestea s-a remarcat comentariul unei persoane care a povestit cum a reușit să obțină creditul bancar.

„Am procedat în felul următor. Înainte să vină evaluatorul am luat un vas wc cu rezervorul pe vas și l-am așezat frumos într-o încăpere lângă o mașină de spălat veche.

ADVERTISEMENT

După ce s-a pozat frumos respectivul wc, l-am ambalat la loc și l-am returnat. Succes!!”, a scris românul la postarea respectivă. Așa cum era de așteptat, ideea inedită a acestuia a stârnit reacțiile membrilor grupului.

Cei mai mulți dintre români au apreciat modul în care a reușit să păcălească evaluatorul. „Nu mă ducea capul la așa ceva”. Super idee, nu mi-ar fi dat în gând.”, “Citind ideea asta,în fiecare zi de acum înainte o să îmi impun să produc mai multe soluții (oricât de dubioase) de fiecare dată când voi întâmpina o problemă!” sunt câteva dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT

La polul opus s-au aflat cei care au sfătuit-o pe femeia în cauză să nu solicite un credit bancar în această perioadă. Mulți internauți consideră că situația actuală a României nu este sigură și că nu este momentul oportun pentru a face un împrumut la bancă.

ADVERTISEMENT
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2...
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2 mondial
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de...
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul...
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran. Femeia este fiica unui magnat român
Moștenirea controversată a lui Henry Kissinger: Lovituri de stat și genocide, de la...
Moștenirea controversată a lui Henry Kissinger: Lovituri de stat și genocide, de la khmerii roșii și Vietnam la războiul din Ucraina
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
MIRCEA BADEA A DISPĂRUT de pe post! De ce nu a avut emisiune...
MIRCEA BADEA A DISPĂRUT de pe post! De ce nu a avut emisiune celebrul prezentator TV
Exclusiv. Cristi Pațurcă, Rona Hartner și Dr. Barbi, trei destine și un numitor...
Exclusiv. Cristi Pațurcă, Rona Hartner și Dr. Barbi, trei destine și un numitor comun: Piața Universității
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care...
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care trece după lupta cu cancerul
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de...
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de propagandă cu patru milioane de exemplare în trei luni
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a...
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a și înjurat lumea pe Facebook”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!