Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Iftime a dezvăluit cine i l-a recomandat pe Bogdan Andone la Botoșani. „Mi-a zis că mă salvează când eram mort”

Valeriu Iftime a dezvăluit cine a fost promotorul aducerii lui Bogdan Andone la Botoșani, care i-ar fi garantat salvarea de la retrogradare când nu mai avea speranțe.
19.04.2024 | 06:37
Iftime a dezvaluit cine i la recomandat pe Bogdan Andone la Botosani Mia zis ca ma salveaza cand eram mort
Bogdan Andone, adus de Valeriu Iftime la recomandarea lui Marius Șumudică / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Discuția a avut loc la FANATIK SUPERLIGA, care poate fi văzută pe website luni, marți și vineri de la 10:30. Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, acuzat de legături politice cu arbitrul Iulian Călin, a intrat în direct și a dialogat cu Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii.

Marius Șumudică l-a propus la Bogdan Andone la FC Botoșani

Valeriu Iftime a rescunoscut, deși a fost evaziv inițial, că Marius Șumudică l-a propus pe Bogdan Andone în Moldova. Principalul motiv pentru care patronul moldovean a fost reticent este legătură de rudenie dintre cei doi antrenori.

ADVERTISEMENT

„E adevărat, a contat foarte mult ce mi-a spus Marius, sincer. Nu are nicio legătură faptul că sunt rude, mi se pare că e cumnatul lui. El mi-a spus e un om serios, că mă salvează, în decembrie când eram mort. >.

Așa au ajuns Kaprof, Enzo din Argentina. Nu m-a ajutat personal pe mine, cred că a vorbit cu Bogdan, se cunosc foarte bine. E o chestiune pe care n-o știu exact. Mi-a spus Șumudică în decembrie că mă pot salva.

ADVERTISEMENT

Uitați că acum are dreptate, cât de cât, de asta vorbesc după (n.r. terminarea campionatului). Poate mă bate Dinamo acasă și nu mă pot salva.“, a spus Valeriu Iftime, în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Bogdan Andone, artizanul unei salvări miraculoase?

Bogdan Andone a venit pe banca Botoșaniului în iarnă, iar de atunci a avut rezultate pozitive cu moldovenii. Speranțele de a se salva erau mici la acest moment, dar acum par încrezători.

ADVERTISEMENT

Antrenorul, ultima oară la Apollon Limassol, a fost adus de Valeriu Iftime la recomdarea lui Marius Șumudică. Rezultatele n-au întârziat să apară, unde Andone a obținut 2 victorii, 2 egaluri și o înfrângere în primele 5 partide.

FC Botoșani se află pe loc retrogradabil și acum, dar a câștigat într-o manieră fantastică meciul cu FCU Craiova 1948. Moldovenii au învins, scor 4-1, după o dominare totală în ultimele 15 minute contra oltenilor, aflați în 10 oameni.

ADVERTISEMENT

Principalele contracandidate la salvarea de la retrogradare par a fi Dinamo și Poli Iași, dar și FC Voluntari. Clubul lui Valeriu Iftime are 17 puncte, la un punct de Poli Iași și două de Dinamo.

Valeriu Iftime, sfătuit de Marius Șumudică să-l aducă pe Bogdan Andone

ADVERTISEMENT