Sport

Iftime, ironic înainte de Dinamo – FC Botoșani: ”Dacă mă bate ar trebui să-mi văd de altele”

Valeriu Iftime nici nu concepe să nu ia trei puncte în meciul Dinamo - FC Botoșani și a avut o reacție ironică la adresa ”câinilor”.
12.08.2023 | 19:02
Iftime ironic inainte de Dinamo  FC Botosani Daca ma bate ar trebui sami vad de altele
Valeriu Iftime nici nu concepe să nu ia trei puncte în meciul Dinamo - FC Botoșani și a avut o reacție ironică la adresa ”câinilor”
ADVERTISEMENT

Duelul de pe Arcul de Triumf aduce față în față echipele aflate pe ultimele două locuri în clasament. ”Roș-albii” au obținut primul punct în runda precedentă cu Universitatea Cluj și vor acum și prima victorie.

Ironiile lui Valeriu Iftime înainte de Dinamo – FC Botoșani

În ciuda faptului că și formația sa are un start de sezon modest, cu doar două puncte acumulate în primele patru etape, patronul Valeriu Iftime a fost ironic atunci când a vorbit despre partida Dinamo – FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

”La noi punctul obținut e lipsă de moral iar la ei e de moral. Va fi un meci greu, dar dacă mă bate și Dinamo, mă bate și Galațiul, înseamnă că nu am față de SuperLiga, că ar trebui să-mi văd de altele sau să fac altceva în clubul ăsta.

Ar însemna că ceva este în neregulă, că nu e bun antrenorul, nu am lot bun sau pur și simplu atât pot oamenii, iar atunci ar fi nevoie de schimbări. În momentul ăsta nu este atât de grav, dar sigur, mă duc la Dinamo să-i bat, nicidecum să mă ‘execute’ Dinamo.

ADVERTISEMENT

Dar știți că fotbalul nu este așa ușor. Oamenii au spectatori, este o emulație acolo, iar dacă ești neatent, iei un gol prostește, îți mai dă arbitrul cu VAR-ul în cap…”, a declarat Iftime, la Digi Sport Matinal.

Ultima victorie a lui Dinamo în SuperLiga a fost cu FC Botoșani

Întâlnirea dintre Dinamo și FC Botoșani, din etapa a 5-a din SuperLiga, se va desfășura luni, 14 august, de la ora 20:30. Duelul va avea loc pe stadionul ”Arcul de Triumf” și ambele formații țintesc prima victorie din acest sezon.

ADVERTISEMENT

”Câinii” a anunțat punerea în vânzare a biletelor la meciul cu FC Botoșani. Pentru un tichet la Tribuna 1 zona laterală, suporterii dinamoviști trebuie să plătească 80 de lei, în timp ce un loc la Tribuna 1 zona centrală costă 90 de lei. Biletele în PCH și Peluza Sud costă 35 de lei, iar Zona VIP este deja sold-out în urma abonamentelor.

Dinamo a înregistrat ultima victorie în SuperLiga pe 6 mai 2022 în etapa a 8-a a play-out-ului, scor 3-2 cu FC Botoșani. Balthazar Pierret, cu o ”dublă”, și Geani Crețu marcau pentru echipa antrenată la acel moment de Dusan Uhrin Jr. În ultima etapă a play-out-ului din sezonul 2021/2022, Dinamo a remizat cu UTA Arad, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Dinamo a terminat pe locul 14 și a mers la barajul pentru menținere/promovare în SuperLiga, unde a pierdut ”dubla” cu U Cluj, care avea să revină pe prima scenă. ”Șepcile roșii” au învins în tur cu 2-0 și a remizat la retur 1-1. Astfel, clubul din Ștefan cel Mare a retrogradat pentru prima oară în istorie.


  • 1,36 este cota oferită de WIN2 pentru pronosticul „1x” la meciul Dinamo – FC Botoșani

ADVERTISEMENT