Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Iftime nu a mai rezistat. „Ce a făcut Olaru e criminal!” I-a distrus pe jucătorii FCSB. „Nu fac față decât la Gigi. Sunt zero în Europa”

Valeriu Iftime a dat de pământ cu FCSB, după ce FC Botoșani a pierdut cu 2-3 la București. Patronul moldovenilor s-a luat de vedetele liderului din SuperLiga
26.02.2024 | 12:35
Iftime nu a mai rezistat Ce a facut Olaru e criminal Ia distrus pe jucatorii FCSB Nu fac fata decat la Gigi Sunt zero in Europa
„Gigi Becali e surprins că a venit un arbitru și i-a dat doi oameni afară” Declarațiile care-l scot din minți pe patronul FCSB. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime a turbat de furie după FCSB – FC Botoșani 3-2. Patronul moldovenilor a dat de pământ cu vedetele roș-albaștrilor, în frunte cu Darius Olaru, care a fost eliminat în finalul partidei. Nici Florinel Coman, autor al unei „duble”, n-a scăpat de critici.

Valeriu Iftime a cedat nervos după FCSB – FC Botoșani 3-2: „Coman s-a tăvălit 15 minute”

Ca urmare a eșecului de pe Național Arena, FC Botoșani rămâne principala candidată la retrogradare. Moldovenii sunt pe locul 16, cu 20 de puncte, cu șapte mai puține decât FC Voluntari, ocupanta poziției cu numărul 14.

ADVERTISEMENT

„Primul a fost roșu. Chiar dacă nu e cel mai evident roșu. Copilul ăla (n.r. – Nana Antwi) a sărit ca la gimnastică aerobică. A dat pe lângă minge și l-a lovit pe ăsta al nostru, care se ducea să dea gol.

Olaru e criminal! Dacă îl prindea cu piciorul în pământ îl nenorocea. Nu înțeleg de ce fac gesturile astea? Din spate cred că le vin. Sunt prea înfumurați. Ultra talentați, dar înfumurați. Nu fac față decât la FCSB. Afară sunt morți. Ăștia nu știu cum să muncească, să își dea inima pentru fotbalul ăsta.

ADVERTISEMENT

La fiecare atingere țipă de te sperii tu din tribună. Pentru că sunt învățați să n-aibă agresivitate asupra lor. Treci pe lângă ei și trebuie să ridici mâinile un sus. E păcat.

D-asta în Europa suntem zero. Zero e FCSB! Niște nordici îi mănâncă. Cu un arbitru sănătos și cu o echipă nordică, ei nu ies din careu. Că nu joacă fotbal! Joacă, dar când sunt luați un pic la întrebăr, un pic mai fizic, cedează. Nu ai cum să-i calci.

ADVERTISEMENT

Nu ați văzut ce a făcut Kaprof? Al doilea a fost ok dat, primul a fost dat aiurea. A fost greșeala lui Kaprof al doilea. Ăla (n.r. – Coman) zici că cine știe ce i-a făcut. S-a tăvălit vreo 15 minute pe jos.

Nu sunt doctor, mă uit și eu la fotbal, dar când vezi circul ăsta și să fii la FCSB? Mi-ar fi rușine”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru, ironizat: „Te joci cu De Bruyne?”

„Sunt alintați. Coman e jucător de Spania, de Premier League, dar dacă se alintă nu face nimic. Sau băiatul ăsta, Olaru, e super fotbalist. Dar dacă nu se abține… Te joci cu De Bruyne? De Bruyne, dar te tăvălești pe jos”, a conchis patronul lui FC Botoșani.

Valeriu Iftime: “FCSB, ZERO IN EUROPA! SUNT MORTI! CE A FACUT OLARU E CRIMINAL”

ADVERTISEMENT