Life

Iker Casillas, înger sau demon? Iese la iveală ce fel de viață avea Sara Carbonero cu fotbalistul

17.03.2021 | 10:58
Iker Casillas inger sau demon Iese la iveala ce fel de viata avea Sara Carbonero cu fotbalistul
Iker Casillas și Sara Carbonero au anunțat că s-au despărțit pe 12 martie. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iker Casillas a fost înger sau demon în relația cu Sara Carbonero? Ies la iveală noi informații despre povestea de iubire a celor doi, care în ultimele luni nu a fost roz, așa cum le plăcea protagoniștilor să arate publicului.

Presa spaniolă acordă din ce în ce mai mult spațiu subiectului odată ce se descoperă noi detalii despre despărțirea momentului în lumea fotbalului.

ADVERTISEMENT

Cei doi au făcut anunțul despărțirii pe 12 martie și nu au vrut să dea detalii despre ce s-a întâmplat între ei, iar asta naște și mai multe controverse și lasă loc de speculații.

Iker Casillas și Sara Carbonero nu au mai rezistat împreună

Despre o iminentă despărțire s-a scris în urmă cu câteva luni, însă cei doi au negat asta prin diferite forme, de fiecare dată. În vara anului 2020, mai exact în luna august, fotbalistul din Madrid a acordat un interviu unui cunoscut jurnalist din Peninsula Iberică, un interviu care nu a fost publicat niciodată.

ADVERTISEMENT

Înregistrările audio cu Iker au văzut lumina abia după separarea de Sara Carbonero, iar televiziunile din Spania au definit acel interviu drept unul „interzis” din cauza lucrurilor pe care le dezvăluie fotbalistul off-the record.

În discuția secretă pe care a purtat-o cu jurnalistul Gustavo Gonzalez, Casillas a negat că intenționează să se despartă de Sara, dar, pe de altă, a recunoscut că viața lui e complet diferită de ceea ce se vede la televizor sau pe rețelele de socializare și că și-a dat seama de foarte multe lucruri în urma infarctului suferit din 2019, cel care i-a schimbat complet optica.

ADVERTISEMENT
sara carbonero
Sara Carbonero nu a mai putut continua relația cu Iker. Revista Hola! dedică numărul apărut azi înțelegerii rupturii dintre jurnalistă și Iker Casillas, oferind detalii necunoscute despre relația lor

„Sunt multe lucruri în spate”

„Mâine nu știu ce se va întâmpla: poate că în doi ani ne despărțim și o să îmi zici că eu nu ți-am zis că nu, dar asta s-ar putea să fie în doi ani, înțelegi? Sunt multe lucruri în spate, dincolo de imaginea de pe Instagram cum îmi place mie să zic”, este confesiunea neașteptată pe care Iker i-a făcut jurnalistului, potrivit Telecinco.

Unul dintre momentele-cheie ale interviului este cel în care Iker justifică de ce nu a fost prezent la înmormântarea bunicului partenerei sale. Acesta i-a spus lui Gonzalez că a fost nevoit să plece în Porto, Portugalia, pentru a-și face un test de coronavirus înainte de ultimul său meci.

ADVERTISEMENT

După publicarea acestui interviu ținut la naftalină aproape un an, revistele spaniole scriu despre viața deloc ușoară pe care a avut-o Sara Carbonero cu Iker în ultima vreme, vedeta având și ea probleme de sănătate, trecând printr-un nemilos cancer exact în aceeași perioadă în care Iker suferise infarctul.

Revista Hola publică pe prima pagină a ediției din această săptămână, apărută astăzi, faptul că Sara nu a mai putut continua în această relație, că a obosit luptând pentru a fi bine, iar prezența lor constantă în media ar fi fost unul dintre motivele separării, precum și controversatele înregistrări audio care au ajuns la urechile jurnalistei. Ba mai mult, se zvonește că Iker avea cel puțin o relație în paralel cu Sara, acesta fiind motivul detonant al poveștii lor de amor.

 

 

ADVERTISEMENT