Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Îl dați afară pe Ciobotariu? Anunț oficial: „Joi ajung acasă. Echipa e praf!” Amenințări către jucători

Laszlo Diosezgi a vorbit despre plecarea lui Ciobotariu de la Sepsi. Conducătorul formației de la Sfântu Gheorghe a făcut un anunț oficial și a transmis și un mesaj jucătorilor.
28.11.2023 | 15:33
Il dati afara pe Ciobotariu Anunt oficial Joi ajung acasa Echipa e praf Amenintari catre jucatori
Laszlo Diosezgi a vorbit despre plecarea lui Ciobotariu de la Sepsi. Conducătorul formației de la Sfântu Gheorghe a făcut un anunț oficial și a transmis și un mesaj jucătorilor. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Spiritele s-au încins la maxim după înfrângerea celor de la Sepsi cu FCU Craiova, scor 1-2. După etapa 17 din SuperLiga, Laszlo Dioszegi a vorbit despre plecarea lui Ciobotariu de la formația din Sfântu Gheorghe. Conducerea urmează să aibă o discuție importantă cu jucătorii și staff-ul tehnic.

Laszlo Diosezgi, despre plecarea lui Ciobotariu de la Sepsi

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Laszlo Dioszegi a intrat în direct și a discutat despre plecarea lui Ciobotariu de la Sepsi. Finanțatorul a făcut un anunț oficial și a dezvăluit că urmează să existe o discuție importantă între conducere și staff-ul tehnic.

ADVERTISEMENT

“O să am o discuție cu toți cei din club și o să discutăm și cu antrenorii. Posibilitatea în fotbal există. Sunt nemulțumit, dar nu e o nemulțumire doar pentru staff-ul tehnic. În general sunt nemulțumit, pentru că nu jucăm nimic. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume”, a declarat Laszlo Dioszegi.

“Nu jucăm fotbal”

Finanțatorul celor de la Sepsi este nemulțumit de rezultatele echipei și de fotbalul pe care aceștia îl joacă: “Sepsi nu a jucat în niciun meci fotbal de la cap la coadă, de când am jucat cu Bodo Glimt. Acesta e adevărul. Am jucat câte o repriză.

ADVERTISEMENT

Am câștigat cu noroc cu UTA, FCU Craiova și după aia cam atât. Adevărul nu poate fi ascuns și nu putem să vorbim lucruri incorecte. Toată lumea vede meciurile și cine spune că jucăm frumos sau bine, ori minte sau nu se pricepe la fotbal”, a spus finanțatorul lui Sepsi OSK, la FANATIK SUPERLIGA.

Jucătorii de la Sepsi, amenințați înainte de Crăciun

La FANATIK SUPERLIGA, Dioszegi a dat-o ca exemplu pe Hermannstadt de anul trecut. Când jucătorii nu erau plătiți de câteva luni și jucau cu multă încredere, un fotbal convingător. Finanțatorul le-a transmis fotbaliștilor de la Sepsi că salariile înainte de sărbătorile de Crăciun vor intra în funcție și de rezultatele pe care o să le aibă echipa în decembrie. Patronul celor de la Sfântu Gheorghe a vrut să tragă un semnal de alarmă pentru fotbaliști, deoarece nu găsește alte soluții care să îi facă să își revină.

ADVERTISEMENT

“Se poate și acest lucru. La noi salariile sunt la minut și poate jucătorii stau foarte bine în fotolii și se gândesc că orice se întâmplă salariile vin la zi. Eu nu avertizez pe nimeni. Însă, o să le spun că în funcție de Crăciunul fericit pe care ni-l aduc și nouă, așa o să aibă și ei. Cu câteva zile înainte de Crăciun e zi de salariu. Dacă văd că nu se schimbă nimic la echipă, poate și noi plecăm de Crăciun undeva și nu o să avem timp. 

Sunt echipe cu probleme care au jucat ca și cum e ultimul lor meci. Mă refer la Hermannstadt anul trecut. Și a văzut toată lumea ce tupeu aveau jucătorii, chiar dacă nu erau plătiți de 3 luni. E un exemplu cunoscut de toată lumea”, a mai spus Laszlo Dioszegi.

ADVERTISEMENT

Concluzia lui Dioszegi: “Ca echipă suntem praf”

“Nu găsim soluții și ceva trebuie să facem. Nu pot să spun un singur meci în care să zic că am văzut că jucătorii noștri au luptat din minutul 1 până în 95. Poate că fizic nu rezistă, se poate și acest lucru. 

(n.r. Despre meciul cu FCU Craiova, scor 2-1) Din minutul 86 spuneam că îmi e tare frică să nu luăm un gol în ultimele minute. În repriza a doua, Sepsi nu a existat pe teren. Aceste e adevărul. Nu am jucat nimic și Craiova a meritat victoria. Putem spune că echipa este praf”, a încheiat Dioszegi, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Laszlo Dioszegi, despre plecarea lui Liviu Ciobotariu de la Sepsi

ADVERTISEMENT