Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Liviu Ciobotariu, ofertat de Dinamo?! Dioszegi: ”Am auzit ceva. Dacă vrea să plece, discutăm”

Laszlo Dioszegi a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că dacă Liviu Ciobotariu vrea să plece la Dinamo este dispus să se așeze la discuții.
28.11.2023 | 14:22
Liviu Ciobotariu ofertat de Dinamo Dioszegi Am auzit ceva Daca vrea sa plece discutam
Laszlo Dioszegi a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că dacă Liviu Ciobotariu vrea să plece la Dinamo este dispus să se așeze la discuții. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scaunul lui Ovidiu Burcă se clatină serios, după ce ”câinii” au pierdut derby-ul cu FCSB. ”Roș-albii” au ajuns la 11 meciuri consecutive fără victorie, iar retrogradarea se vede tot mai clar.

Laszlo Dioszegi, dispus să-l lase pe Liviu Ciobotariu la Dinamo

Într-o intervenție telefonică la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi OSK, a mărturisit că nu s-ar opune unei plecări a lui Liviu Ciobotariu la Dinamo dacă și tehnicianul își dorește acest lucru.

ADVERTISEMENT

”Am auzit și eu că Dinamo l-ar vrea pe Liviu Ciobotariu, dar nu știu ce să spun, cred că sunt numai zvonuri. Nu am apucat încă să vorbesc cu jucătorii și cu antrenorii. Eu vreau să cred că sunt niște zvonuri.

Nu vreau să spun prostii pentru că nu am de unde să știu dacă e adevărat că l-a contactat Dinamo. Dacă el vrea într-adevăr să plece la Dinamo, atunci normal că suntem deschiși la discuții. Ciobotariu mai are contract până în vară.

ADVERTISEMENT

Nu pot să spun că Ciobotariu este o semidezamăgire. O dezamăgire totală este echipa. Și antrenorii sunt acolo, de la toți am avut așteptări. Noi ne-am gândit că vom fi în primii 6. Știam eu că nu putem să discutăm despre podium, dar să fim acolo locurile 5-6 ne-am fi așteptat după tot ce s-a întâmplat în vară, după meciurile excelente.

Nu sunt singurul șocat, am discutat cu toți de la club, și nu reușim să ne dăm seama ce se întâmplă. Trebuie să schimbăm ceva pentru că altfel mare bai o să fie”, a declarat Dioszegi, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu, propus pentru înlocuirea lui Burcă

Într-o ediție precedentă a FANATIK SUPERLIGA, Giani Kiriță le-a cerut conducătorilor lui Dinamo să facă de urgență o schimbare la nivelul antrenorului și să-l aducă pe Dorinel Munteanu în locul lui Ovidiu Burcă.

Fostul mare internațional a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a exclus varianta să devină antrenorul lui Dinamo. El a precizat că este un dinamovist convins, dar vrea să-și ducă la bun  sfârșit proiectul de la Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA îți aduce doza zilnică de fotbal în direct și exclusiv pe FANATIK.RO. Urmărește emisiunea în fiecare luni, marți și vineri cu transmisie LIVE și în premieră, începând cu ora 10:30. Emisiunea este disponibilă, în premieră, pe canalul de Youtube Fanatik și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Ciobotariu, drum liber spre Dinamo

ADVERTISEMENT