Life

Îl mai ții minte pe Wilmark de la Dansez pentru tine? Cum arată acum și cu ce se ocupă

09.03.2021 | 15:43
Il mai tii minte pe Wilmark de la Dansez pentru tine Cum arata acum si cu ce se ocupa
Wilmark a fost jurat în emisiunea „Dansez pentru tine”. Foto: captură PRO TV
ADVERTISEMENT

Îl mai ții minte pe dansatorul Wilmark, columbianul care a fost jurat la Dansez pentru tine în urmă cu câțiva ani? Celebrul dansator nu mai apare de ani buni pe micul ecran, cam de când s-a încheiat proiectul de la PRO TV, iar acum arată complet diferit.

„Micuțul Will” cum l-a botezat Ștefan Bănică Junior în emisiunea de la PRO TV a împărțit masa juraților de la „Dansez pentru tine” împreună cu Emilia Popescu și Mihai Petre în urmă cu mai mulți ani și mulți se întreabă acum ce s-a ales de el.

ADVERTISEMENT

Ei bine, Willmark continuă să se dedice dansului, dar și familiei, căci are doi băieți minunați pe nume Joaquin și Loukas. Ultima sa apariție într-un show de anvergură a fost la Kanal D, în cadrul KidsSing, iar de atunci nimeni nu l-a mai văzut în vreun mare proiect de televiziune.

Wilmark de la Dansez pentru tine, liber profesionist

Conform propriei sale prezentări de pe Instagram, Wilmark este MC și prezentator la evenimente și creează show-uri de dansuri interactive pentru cei care solicită spectacol adevărat, indiferent că este vorba despre o gală mondenă, zi de naștere sau nuntă.

ADVERTISEMENT

Columbianul a reluat colaborarea cu PRO TV recent, făcând un show de zile mari într-una dintre edițiile „Imperiul leilor”. Will are o platformă de dans latino în țara noastră de care este foarte mândru și în care s-au înscris toți cei pasionați de stilurile chacha, salsa sau samba.

Fostul jurat de la „Dansez pentru tine” postează aproape zilnic fotografii și filmulețe cu activitățile sale, iar în galeria de poze de pe Instagram putem vedea o serie de imagini cu familia sa, cea care îi dă forța și energia de a se reinventa iar și iar.

ADVERTISEMENT
wilmark
Wilmark, alături de soția lui, Ioana. Foto: Instagram

A format o familie cu o româncă pe nume Ioana

Coregraful și dansatorul devenit celebru datorită participării în show-ul de la PRO TV s-a schimbat destul de mult în ultima vreme, astăzi fiind aproape de nerecunoscut datorită părului său blond platinat.

În vârstă de 44 de ani, acesta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de nevasta lui, Ioana, și cei doi copii pe care îi au împreună. În ciuda faptului că postează imagini cu familia sa pe internet, artistul este destul de discret în declarații despre viața sa personală.

ADVERTISEMENT

 

Tags: