Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Îl ratează Dinamo pe Liviu Ciobotariu? „Are ofertă din străinătate”

Liviu Ciobotariu ar fi prima variantă pe lista celor de la Dinamo, după plecarea lui Ovidiu Burcă, însă Ciobi ar avea deja o ofertă mult mai tentată din străinătate.
01.12.2023 | 12:50
Il rateaza Dinamo pe Liviu Ciobotariu Are oferta din strainatate
Îl ratează Dinamo pe Liviu Ciobotariu? „Are ofertă din străinătate”
ADVERTISEMENT

Cel puțin asta susține Ioan Andone, fostul mare jucător și antrenor. De altfel, informația a fost confirmată și de Cristi Coste, cel care a vorbit despre scenariul puțin probabil în care Ciobotariu va ajunge antrenor la Dinamo. Așadar, cel mai probabil dinamoviștii se vor îndrepta spre nume ca Florin Bratu sau Ionuț Badea.

Îl ratează Dinamo pe Liviu Ciobotariu?

”Primul era Ciobi, avea experiență, mai trecuse prin din astea, mai trecuse la Voluntari. Eram într-o situație imposibilă, doar că atunci a avut 5-6 etape. Acum are timp. Din ce știu eu, Ciobi are o ofertă foarte bună din străinătate, din ce știu eu. De la un agent de jucători și antrenori știu.

ADVERTISEMENT

Știu că are ofertă foarte tentată din străinătate, cred că cei de la Dinamo caută să-l lămurească să vină”, a explicat Ioan Andone, în direct la FANATIK SUPERLIGA.Probabil vorbim cu același, că și eu știu asta. Crezi că varianta Florin Bratu va fi cea spre care se vor îndreptate?”, a completat Cristi Coste, moderatorul emisiunii.

”Da, ori Bratu ori Ionuț Badea. Oricum e greu. Eu aș fi de acord să lucrez și cu Bratu și cu Badea, dacă e să mă hotărăsc. Pot să mă duc, să stau de vorbă cu antrenorul, nu trebuie să vin director tehnic, nu-mi plac astea mie”, a concluzionat Ioan Andone.

ADVERTISEMENT

Liviu Ciobotariu, curtat de mai multe echipe

Dat afară de Sepsi OSK după un sezon ratat, Liviu Ciobotariu nu duce lipsă de oferte, în condițiile în care este un antrenor extrem de apreciat. Cert e că Dinamo s-a înscris la licitația pentru Ciobotariu, însă rămâne de văzut dacă antrenorul va risca să retrogradeze cu Dinamo în liga secundă, sau va alege un proiect mult mai ambițios.

Între timp, Ciobotariu le-a mulțumit fanilor lui Sepsi, inclusiv cu un salut în limba maghiară, semn că a apreciat perioada petrecută în secuime. ”A sosit momentul să mă despart de această minunată echipă, Sepsi OSK.

ADVERTISEMENT

Aș vrea să le transmit un mesaj oamenilor care au susținut și susțin în continuare această echipă. Vreau să le mulțumesc pentru tot suportul, pentru faptul că v-am simțit, stimați suporteri, alături de mine, de echipă. Important este ca echipa să-și revină. Cu siguranță rezultatele vor fi cele pozitive, pe care toată lumea le dorește. Hajrá, Sepsi!”, a transmis Ciobotariu.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Îl ratează Dinamo pe Andone?

ADVERTISEMENT