Life

Ileana Lazariuc face 41 de ani! Mama ei, Anastasia, urare emoționantă: „Nu există lucruri rele”

Ileana Lazariuc împlinește astăzi, 12 aprilie 2023, frumoasa vârstă de 41 de ani. Ce îi transmite mama ei, Anastasia Lazariuc?
12.04.2023 | 13:30
Ileana Lazariuc face 41 de ani Mama ei Anastasia urare emotionanta Nu exista lucruri rele
Ileana Lazariuc împlinește vârsta de 41 de ani. Foto: Instagram/ Facebook. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ileana Lazariuc face 41 de ani! Fosta soție a lui Ion Ion Țiriac a primit o mulțime de urări cu ocazia aniversării sale, iar una din cele mai emoționante a venit de la mama ei, Anastasia, via FANATIK!

Ileana Lazariuc împlinește 41 de ani. Ce îi transmite mama ei, Anastasia, prin intermediul FANATIK

Contactată de FANATIK, cântăreața Anastasia Lazariuc a spus că își îndreaptă toate gândurile bune către fata ei, căreia îi dorește să se bucure cu adevărat de viață și să fie sănătoasă.

ADVERTISEMENT

Artista din Republica Moldova a dorit să păstreze discreția, întrebată dacă o sărbătorește în vreun fel pe fata ei. Vedeta muzicii ușoare ne-a transmis că, în general, aceste sărbători țin de sfera privată și că nu vrea să comenteze cum își petrece fata ei ziua de naștere.

„Îi doresc să se bucure de viață”

Rugată să transmită câteva cuvinte frumoase cu acest prilej, Anastasia ne-a declarat că nu există decât astfel de cuvinte, căci despre fata ei nu se pot spune lucruri rele. „Există doar cuvinte frumoase. Nu există lucruri rele. Ce ar putea să dorească o mamă pentru fiica ei? Îi doresc să fie fericită. Îi doresc să se bucure de viață.

ADVERTISEMENT

Nu-mi plac cuvintele lungi, vreau doar să fie sănătoasă, să se bucure de viață, de copii, de tot ce e frumos”, este mesajul transmis de Anastasia Lazariuc, prin intermediul FANATIK.

„Sărbătorile ne aparțin. Fiecare hotărăște cum sărbătorește”, ne-a mai spus Anastasia Lazariuc. A păstrat, în acest fel, discreția. De altfel, în ultimii ani fiica ei, Ileana Lazariuc, nu și-a mai expus absolut deloc viața personală, dorind să nu mai alimenteze niciun fel de subiect sau speculație pe seama ei, mai ales după ce a trecut prin divorțul de Ion Ion Țiriac.

ADVERTISEMENT

Ileana Lazariuc le-a mulțumit prietenilor de pe Facebook pentru urări

Din povestea de iubire pe care a trăit-o cu Țiriac Junior au rezultat doi copii frumoși. Fiul cel mare, Alexandru, s-a născut la Paris pe 7 martie 2008, astăzi având 15 ani, iar mezinul, Nicolas Noah, a venit pe lume pe 19 iunie 2009 (14).

Ileana a ținut să le mulțumească oamenilor care i-au urat de bine în această zi, pe pagina personală de Facebook: „Mulțumesc tuturor pentru urările și gândurile bune! Vă doresc și vouă sănătate și bucurie!”.

ADVERTISEMENT

Cine sunt Ileana și Anastasia Lazariuc

Ileana Lazariuc este una din cele mai frumoase figuri feminine din showbiz-ul românesc. A pășit în lumina reflectoarelor la vârsta de 15 ani, ca fotomodel. În urmă cu mai bine de 20 de ani, fiica Anastasiei Lazariuc a făcut parte din trupa Trinity, urmând ca în timp să se dedice și actoriei.

Ileana a jucat în câteva producții cinematografice, dar și în seriale de televiziune. Printre cele mai memorabile apariții putem enumera cele din „Entre chiens et loups” (2002), „Burlacii” (2005), „Chiquititas” (2007), „Gala” (2007) și „Supraviețuitorul” (2008).

Și mama Ilenei, Anastasia, a cucerit publicul din România, după ce s-a lansat ca artistă în Republica Moldova. A pășit în lumea muzicii românești în anul 1989, cu ocazia unui spectacol dedicat lui Eugen Doga, la Chișinău. Atunci a făcut cunoștință cu o echipă de artiști de la noi. Astfel s-a născut ideea unor turnee comune. Din acea echipă de români celebri aflați în Basarabia la spectacol făceau parte, printre alții, Mihai Constantinescu, Anda Călugăreanu și actorul Alexandru Arșinel.

În 1990, Anastasia avea să cucerească definitiv publicul românesc cu un concert susținut pe plajă, la Mamaia. În 1992, mama Ilenei Lazariuc s-a stabilit în țară, devenind cunoscută în special pentru duetele cu regretatul cântăreț Mihai Constantinescu.

 

ADVERTISEMENT