Life

Ileana Sterp, dezvăluiri despre problemele pe care le are în cea de-a doua sarcină: “Am încercat și încerc să rămân pozitivă”

Ileana Sterp a vorbit despre problemele pe care le are în cea de-a doua sarcină. Cu ce se confruntă sora lui Culiță Sterp.
20.02.2023 | 15:26
Ileana Sterp dezvaluiri despre problemele pe care le are in cea dea doua sarcina Am incercat si incerc sa raman pozitiva
Ileana Sterp a vorbit despre problemele din sarcină. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ileana Sterp a făcut câteva mărturisiri despre problemele cu care se confruntă în sarcină. Vedeta așteaptă să aducă pe lume cel de-al doilea copil, lucru care se va întâmpla cât de curând.

Ileana Sterp, dezvăluiri despre problemele din cea de-a doua sarcină

Sora lui Culiță Sterp este însărcinată pentru a doua oară și nu mai are foarte mult timp până când va naște. Din păcate, aceasta a avut parte de probleme pe parcursul sarcinii, despre care a vorbit în mediul online.

ADVERTISEMENT

Ileana Sterp este foarte urmărită pe rețelele sociale. Acolo îi ține pe fanii ei la curent în legătură cu tot ceea ce se petrece în viața ei. De data aceasta, vedeta a făcut mărturisiri despre ce i s-a întâmplat în sarcină.

Aceasta le-a explicat urmăritorilor că a avut probleme cu somnul pe tot parcursul sarcinii. Mai mult, Ileana Sterp a avut insomnii chiar și prima dată când a fost însărcinată.

ADVERTISEMENT

“De luni de zile nu dorm noaptea. E groaznic! Am încercat și încerc să rămân pozitivă, cu toate că oboseala mă doboară uneori și insomniile au devenit insuportabile. Cum e viața… când Carla avea câteva luni, nu mă lăsa să dorm din alte motive, iar acum când doarme toate noaptea, eu stau să privesc pe tavan.

Doamne, de când n-am mai avut o noapte dormită cumsecade…Aud în jurul meu femei gravide care dorm super bine și mult, se pare că la mine ambele sarcini au venit cu insomnii serioase”, a povestit Ileana Sterp pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Ileana Sterp, fericită că va deveni mamă din nou

Deși s-a confruntat cu probleme serioase cu somnul în timpul sarcinii, sora lui Culiță Sterp este în culmea fericirii. Ileana Sterp urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil în curând, iar recent a fost la un control și totul a fost bine. În plus, a auzit bătăile inimii bebelușului ei, lucru care a liniștit-o.

“Astăzi când i-am auzit puiului meu bătăile inimii, am uitat de orice stare de rău, am uitat de tot și toate și trăiam frumosul care se întâmpla acolo. Este MAGIC ceea ce face Dumnezeu cu corpul nostru, al femeilor. Îmi doresc ca orice femeie să simtă acest frumos!”, a scris aceasta pe pagina sa.

ADVERTISEMENT

Ileana Sterp și Daniel Aloman mai au împreună o fiică, Carla, în vârstă de aproape doi ani. De data aceasta, creatoarea de conținut nu a vrut să afle sexul bebelușului, ci vrea să aibă o surpriză la naștere.

ADVERTISEMENT
Tags: