Life

Ileana Sterp, mesaj încărcat de durere. Ce a putut să spună despre relația cu tatăl său

Ileana Sterp, postare emoționantă. Declarația șatenei are legătură cu figura paternă cu care nu se întâlnește foarte des.
10.11.2022 | 12:10
Ileana Sterp mesaj incarcat de durere Ce a putut sa spuna despre relatia cu tatal sau
Ileana Sterp, postare emoționantă. Declarația șatenei are legătură cu figura paternă. Sursa foto: Instagram / captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sora mai mare a lui Culiță Sterp a distribuit un mesaj încărcat de durere. Ce a putut să spună despre relația cu tatăl său după ce o internaută i-a mărturisit că ar da orice să mai stea alături de regretații săi părinți.

Ileana Sterp, postare emoționantă. Declarația șatenei are legătură cu figura paternă

Ileana Sterp nu a trecut cu vederea mesajul încărcat de emoție, precizând că nu păstrează legătura cu tatăl său. Bărbatul este absent în viața tinerei și a familiei sale și nici nu este genul care să telefoneze foarte des.

ADVERTISEMENT

„Este trist, știu. Unii avem părinții în viață și nu păstrăm legătura, alții ar da orice să îi aducă înapoi”, a mărturisit sora lui Culiță Sterp pe contul de Instagram.

Amănunte despre relația cu tatăl său au fost scoase la iveală și de fratele mai mare al șatenei. Îndrăgitul cântăreț de muzică de petrecere a mărturisit că de aproape 10 ani bărbatul a plecat de acasă și nu a mai venit în vizită.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, mărturie despre relația cu tatăl său

Figura paternă este de meserie cioban, acesta fiind motivul pentru care cei patru copii au fost crescuți și educați mai mult de mama lor, doamna Geta. Toți au numai cuvinte de laudă și aprecieri pentru cea care le-a dat viață.

„Cam de zece ani încoace am fost crescuți de ea, pentru că tatăl nostru nu mai stă cu noi de vreo zece ani. Și în timpul cât a stat el cu noi acasă, el era mai mult plecat fiind cu meseria asta a lui, cu animalele.

ADVERTISEMENT

Era mai mereu plecat pe câmp și mai mult noi am stat acasă cu ea. A fost și mamă și tată pentru noi. (n. red. mama Geta). El e foarte orgolios, e dintr-o bucată, nu lasă de la el.

A și zis când a plecat de acasă: «Eu mă duc, dar de venit, în veci nu mai am treabă cu voi». În zece ani, de când a plecat, nu ne-a dat o dată un telefon să ne întrebe ce facem”,  a povestit Culiță Sterp în podcastul lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Artistul de muzică de petrecere susține că bărbatul era agresiv cu mama sa și chiar au existat ocazii în care a încercat să o lovească. Din fericire, de fiecare dată femeia era apărată de unul dintre cei patru copii.

ADVERTISEMENT