Sport

Ilie Dumitrescu atrage atenția FCSB-ului: „Nu e prima dată când fac așa!”

Ilie Dumitrescu a atras atenția FCSB-ului după victoria obținută în returul de pe teren propriu cu CSKA 1948 Sofia, scor 3-2.
04.08.2023 | 01:05
Ilie Dumitrescu atrage atentia FCSBului Nu e prima data cand fac asa
Ilie Dumitrescu atrage atenția FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Mister” este de părere că nu este vorba despre o problemă fizică a jucătorilor FCSB, care apare în partea a doua a meciurilor, ci trebuie să fie mult mai concentrați pe toată durata confruntărilor.

Ilie Dumitrescu atrage atenția FCSB-ului

Ilie Dumitescu a atras atenția FCSB-ului după calificarea obținută după duelul cu CSKA 1948 Sofia:  „Au fost emoții în a doua repriză. Au făcut două schimbări la pauză.

ADVERTISEMENT

Eu mă așteptam ca în partea de mijloc dacă nu se schimbă ceva, să nu conteze atât de mult în a doua repriză. Băluță a fost activ, dar diferența a fost făcută de o greșeală personală a bulgarilor”.

„E puțin inexplicabil… și nu e prima dată când vine această cădere în repriza a doua. Nu cred că e de ordin fizic. Nu mai controlăm, nu mai punem presiune, iar echipa a acceptat dominarea pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Probabil a contat și publicul. A fost seara lui Djokovic, pentru că pe lângă faza defensivă, are și calitatea să apară la finalizare. Al doilea gol al lui e o execuție cu simț, e plasat, e execuție de atacant”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

„Nu arată a echipă!”

Vasile Miriuță a analizat și el meciul FCSB-ului cu CSKA 1948 Sofia și este de părere că vicecampioana României nu arată ca o echipă și i-a dat dreptate lui Damjan Djokovic, că jucătorii „roș-albaștrilor” trebuie să fie mai „bărbați”.

ADVERTISEMENT

„Se repetă problemele din campionatul trecut. Nu arată a echipă! A zis bine și Djokovic, că trebuie să fie mai bărbați. Au întâlnit o echipă slabă!

Nu vreau să le iau din merite, dar a fost o echipă slabă. E puțin să joci în cupele europene doar 45 de minute”, a mai spus Vasile Miriuță, la TV PrimaSport.

ADVERTISEMENT

„Nu o văd pe FCSB să aibă în acest moment o identitate, prea mult se bazează pe talent. E o echipă valoroasă, însă pentru a reuși să atingi rezultate mari trebuie să fii o echipă! Asta arată în momentul de față”, a spus și Ioan Ovidiu Sabău.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,30 este cota pentru „X” la meciul FCSB – CFR Cluj

ADVERTISEMENT