Sport

Ilie Dumitrescu, eforturi pentru meciul de adio al „Generației de Aur”: „Atât am slăbit, credeți-mă!”

Ilie Dumitrescu face eforturi pentru a fi în formă maximă la meciul de adio al „Generației de Aur” care va avea loc pe 18 mai 2024.
25.12.2023 | 13:50
Ilie Dumitrescu eforturi pentru meciul de adio al Generatiei de Aur Atat am slabit credetima
Ilie Dumitrescu a dezvăluit cât a slăbit pentru meciul de retragere al „Generației de Aur”. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Cu o lună înainte de startul Campionatului European 2024, pe Arena Națională va avea loc un eveniment special dedicat „Generației de Aur”. Foștii mari jucători ai naționalei României se vor duela cu adversari de renume, iar Ilie Dumitrescu face tot posibilul pentru a fi în condiții fizice excelente.

Ilie Dumitrescu, eforturi pentru meciul de adio al „Generației de Aur”: „Atât am slăbit, credeți-mă!”

Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător al naționalei României, a dezvăluit că a slăbit nu mai puțin de 11 kilograme pentru a fi în condiții fizice foarte bune la ora disputării meciului de retragere al „Generației de Aur”.

ADVERTISEMENT

„Mister” a intensificat antrenamentele, însă a asigurat că nu va forța în timpul partidei pentru a nu risca vreo accidentare. „În mai va fi și acel eveniment. Credeți-mă că am slăbit 11 kilograme.

Mai târziu o să vă demonstrez, că am niște provocări mai târziu pentru voi. Cu articulațiile sper să n-am probleme. Nu voi face un efort maximal, doar un act de prezență așa.

ADVERTISEMENT

Cred că mă ascultă să dau câteva pase pe acolo și să ridic mâna. Îmi doresc foarte mult să joc la ultimul meci al generației noastre”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu și Ianis Hagi, selfie la sală în Ajunul Crăciunului

După Alaves – Real Madrid, scor 0-1, Ianis Hagi a revenit în România, profitând de pauza competițională, și va petrece sărbătorile de iarnă alături de familie. Cu o zi înainte de Crăciun, jucătorul de 25 de ani a mers la sală, unde s-a întâlnit cu Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Cei doi și-au făcut un selfie și au postat fotografia pe rețelele de socializare. „Fără zile libere! Crăciun fericit!”, au fost cuvintele lui Ilie Dumitrescu. Fostul fotbalist care va împlini 55 de ani pe 6 ianuarie a marcat 20 de goluri în 62 de meciuri la naționala României.

Ilie Dumitrescu Ianis Hagi
Ilie Dumitrescu s-a întâlnit la sală cu Ianis Hagi. Foto: Instagram – @iliedumitrescu.

„Este un moment sensibil. Se termină o poveste frumoasă, sunt foarte emoționat. A fost ceva de suflet, turneul din 1994 a fost cel mai frumos lucru din viața mea. Vreau ca la acest eveniment să ne gândim toți la Didi Prodan.

ADVERTISEMENT

Ar fi meritat și el să fie alături de noi. Sper să vină cât mai mulți suporteri și să încheiem o poveste frumoasă. Să fim sănătoși, la ora jocului să fim într-o condiție fizică bună”, a spus Ilie Dumitrescu despre evenimentul care va avea loc pe 18 mai 2024.

 

ADVERTISEMENT