Sport

Ilie Dumitrescu, fascinat de recitalul dat în Real Madrid – Manchester City 3-3: „Un meci senzațional”

Ilie Dumitrescu a fost impresionat de spectacolul oferit de Real Madrid și Manchester City în duelul din sferturile de finală ale UEFA Champions League.
10.04.2024 | 00:54
Ilie Dumitrescu fascinat de recitalul dat in Real Madrid  Manchester City 33 Un meci senzational
Ilie Dumitrescu, impresionat după Real Madrid - Manchester City 3-3. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a fost dat pe spate de nivelul fotbalului oferit de Real Madrid și Manchester City în meciul tur din sferturile Ligii Campionilor, unul dintre cele mai spectaculoase din istorie.

Ilie Dumitrescu, fără cuvinte după Real Madrid – Manchester City 3-3: „Au alternat momentele bune de joc”

Ilie Dumitrescu consideră că apărarea lui Carlo Ancelotti a intrat mai greu în joc: „Un meci senzațional. Au alternat momentele bune de joc. Real a început ezitant, a luat un gol ușor”.

ADVERTISEMENT

Madrilenii au fost însă readuși în joc datorită celor mai buni doi jucători: „Apoi am văzut reacția, și-au intrat în joc Rodrygo și Vini Junior”.

„Mister” a remarcat că fotbaliștii lui Pep Guardiola și-au făcut apoi jocul fără să țină cont de evoluția lui Real Madrid: „În partea a doua, am văzut-o pe City, care își impune strategia indiferent de adversar.

ADVERTISEMENT

Realul a acceptat jocul ăsta, s-a retras și a mizat pe contraatacuri, dar e greu dacă nu ai în linia de mijloc jucători care să facă pressing de întâmpinare”, a mai explicat fostul antrenor.

Ilie Dumitrescu, dat pe spate de golul lui Valverde: „Spectaculos, execuție rară, gol rar”

Federico Valverde a reușit să egaleze pentru Real Madrid în minutul 79 cu un șut din voleu de la mare distanță:
„Cu Real niciodată nu poți să spui că meciul s-a terminat sau că ești învingător. Cel mai frumos gol a fost al lui Valverde, spectaculos, execuție rară, gol rar”, a mai spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Real Madrid – Manchester City s-a încheiat la egalitate, scor 3-3, iar calificarea va fi decisă în partida retur de pe Etihad, marți 17 aprilie, de la ora 22:00.

A fost spectacol și în tribune pe Santiago Bernabeu, unde aproximativ 80.000 de fani au creat o atmofesră fantastică. Întreg stadionul a fost acoperit în plăcuțe colorate, iar fanii au afișat două coreografii impresionante.

ADVERTISEMENT

Ce a scris presa internațională după Real Madrid – Manchester City 3-3: „Odă pentru goluri mărețe”

Presa internațională a analizat pe larg nebunia de la Real Madrid – Manchester City: „Liga Campionilor de pe Bernabeu este o nebunie!”, au scris jurnaliștii de la AS, în timp ce Mundo Deportivo a tras concluzia: „Totul se va decide pe Etihad după un meci senzaţional”.

ADVERTISEMENT