Sport

Real Madrid, imaginea serii în Liga Campionilor! Scenografie senzațională pe Santiago Bernabeu. Video

Real Madrid s-a pregătit de meciul cu Manchester City ca de o mare sărbătoare. Întreg stadionul a fost acoperit cu plăcuțe colorate și două scenografii impresionante
09.04.2024 | 22:46
Real Madrid imaginea serii in Liga Campionilor Scenografie senzationala pe Santiago Bernabeu Video
Real Madrid, spectacol în tribune și pe teren în sfertul de finală cu Manchester City. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Real Madrid luptă pentru calificarea în semifinalele UEFA Champions League împotriva lui Manchester City, poate cel mai tare duel din sferturile de finală.

Real Madrid, spectacol total în tribune și pe teren în cel mai tare sfert de finală din Liga Campionilor

Real Madrid întâlnește poate cel mai dificil adversar din actuala fază a competiției, iar suporterii „galacticilor” au încercat să creeze o atmosferă senzațională, care să îi motiveze suplimentar pe elevii lui Carlo Ancelotti.

ADVERTISEMENT

Fanii spanioli au afișat o scenografie cu un luptător îmbrăcat cu însemnele lui Real Madrid. La una dintre peluze a fost afișată stema clubului din mii și mii de plăcuțe colorate.

De altfel, întregul stadion a fost acoperit de aceste cartoane în culorile alb și violet. O imagine impresionantă care a făcut înconjurul lumii și a devenit virală pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Real Madrid, răsturnare de scor în două minute. Un prim sfert de oră de pus în ramă

Împinși de la spate de public și atmosfera senzațională, Real Madrid a reușit să treacă peste golul primit încă din minutul doi de la Bernardo Silva, care a dat peste cap totul planul tactic al spaniolilor.

Real Madrid a reușit însă să restabilească egalitate zece minute mai târziu. Carvajal i-a pasat decisiv lui Eduardo Camavinga. Madrilienii au reușit să preia conducerea după doar două minute.

ADVERTISEMENT

În minutul 14, Rodrygo a finalizat cu gol o fază superbă, după o pasă excelentă a lui Vinicius Junior. Un start de meci absolut spectaculos mai ales pentru cei peste 75.000 de fani prezenți pe Santiago Bernabeu.

Un meci extrem de disputat. Din păcate pentru echipa lui Carlo Ancelotii, Aurelien Tchouameni a văzut un cartonaș galben în secunda 35 și va fi suspendat la meciul retur de Etihad. Din păcate, pentru francez, englezii au reușit să marcheze din acea fază fixă.

ADVERTISEMENT

Spectacol total și în celălalt sfert de finală, Arsenal – Bayern Munchen

Arsenal a deschis scorul împotriva lui Bayern Munchen încă din minutul 12 prin Bukayo Saka. Africanul a preluat perfect o pasă de la Ben White la 11 metri și a finalizat superb cu șut la colțul stâng al porții.

Bayern Munchen a reușit să revină exact ca Real Madrid. În minutul 18 Leon Goretzka l-a găsit bine pe Serge Gnabry care a trimis pe lângă portarul David Raya. Germanii au reușit să preia conducerea în minutul 32 după o lovitură de la unsprezece metri executată de Harry Kane.

A urmat o repriză secundă nebună la ambele meciuri. Manchester City a întors rezultatul, iar Valverde a reușit să egaleze la 3 cu un voleu de senzație: scor final 3-3. Arsenal a revenit de asemenea și a egalat-o pe Bayern Munchen. Partida s-a încheiat 2-2. Soarta calificării se decide pe Etihad și Alianz Arena.

ADVERTISEMENT