Sport

Ilie Dumitrescu, impresionat de „antrenorul” Gigi Becali! Ce mutare l-a făcut să tresară pe „Mister”: „Nu e nicio ironie”

După surprizele din primul 11 al celor de la FCSB din meciul cu U Cluj, Ilie Dumitrescu s-a arătat impresionat de Gigi Becali și de alegerile pe care le-a făcut în cadrul echipei.
20.02.2024 | 10:58
Ilie Dumitrescu impresionat de antrenorul Gigi Becali Ce mutare la facut sa tresara pe Mister Nu e nicio ironie
Ilie Dumitrescu a fost impresionat de alegerile lui Gigi Becali din meciul FCSB - U Cluj 0-0. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dawa și Băluță au lipsit de la duelul cu U Cluj din etapa 26. Astfel, “roș-albaștrii” au trebuit să găsească noi soluții în locul celor doi jucători importanți. După ce a văzut surprizele din primul 11, Ilie Dumitrescu a fost impresionat de alegerile lui Gigi Becali.

Ilie Dumitrescu, impresionat de „antrenorul” Gigi Becali!

În locul lui Dawa a jucat Ovidiu Popescu, iar în locul lui Băluță a fost urcat ca 9 fals Darius Olaru. Cele două schimbări în primul 11 l-au făcut pe Ilie Dumitrescu să se arate impresionat de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

“Nu știu de ce e o surpriză pentru voi că Olaru începe 9. Olaru a terminat multe meciuri 9 fals. A întărit mijlocul terenului și l-a urcat pe Olaru 9 fals. E vorba deja de două-trei meciuri. Dacă ai terminat cu el un meci în acea poziție, poți începe și un meci cu el tot acolo”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

“Gigi a făcut progres și chiar nu e nicio ironie acum”

Analistul TV a susținut alegerile “antrenorului” de la FCSB. Ilie Dumitrescu a mai explicat că în timpul meciului Ovidiu Popescu putea să facă schimb de post și cu Lixandru, astfel existau mai multe soluții pentru primul 11 condus de Elias Charalambous în timpul duelului cu U Cluj.

ADVERTISEMENT

“Sau poate să joace Lixandru fundaș central și Ovidiu Popescu mijlocaș lângă Alhassan și Șut. La Gigi nu mă surprinde să vină și cu talentul ăsta acum

Merge pe Lixandru cu Șut care dau stabilitate si siguranță acolo, în fața apărării. Dacă a gândit așa Gigi…, sau îl cobori pe Lixandru și joci cu Ovidiu Popescu și Șut, și cu Alhassan puțin în spatele lui Olaru. Care Olaru, când se pierde mingea, poate coborî la recuperare.

ADVERTISEMENT

Cei de la FCSB stau foarte bine în axul central. A întărit. Este… ce să mai…. Gigi a făcut progres. Pe bune. Și chiar nu e nicio ironie acum”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Gigi Becali a explicat de ce nu a jucat Dawa în U Cluj – FCSB 0-0

La finalul partidei U Cluj – FCSB 0-0, din etapa a 26-a din SuperLiga, Gigi Becali a mărturisit de ce nu l-a obligat pe fundașul camerunez Joyksim Dawa să se întoarcă în țară pentru întâlnirea cu trupa lui Ioan Ovidiu Sabău.

ADVERTISEMENT

Titularul postului de fundaș central la vicecampioana României se află în Franța pentru a fi alături de soția sa care a născut, așa cum a anunțat FANATIK, și a fost învoit pentru duelul de pe Cluj Arena.

“Olaru nu a fost în apele lui. Octavian Popescu și el răcit, de azi, i-au dat medicamente, ceilalți de 3-4 zile. Șut mi-a plăcut prima repriză, Ovidiu Popescu, în atac nimeni. Eu am spus că iau un vârf în vară. Eu nu puteam să îi spun să stea (n.r. – lui Dawa), îi naște nevasta”, a declarat Becali, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru ”1 solist și sub 4,5 goluri” la meciul FCSB - FC Botoșani