Sport

Contre între Gigi Becali și Gabi Balint în direct la TV! De unde a plecat totul: „Doar Ilie Dumitrescu e corect, voi, restul, sunteți împotriva mea”

După ce a cerut penalty în meciul FCSB - U Cluj, scor 0-0, Gigi Becali a fost contrat de Gabi Balint în direct la TV. Finanțatorul liderului din SuperLiga a avut ultimul cuvânt.
20.02.2024 | 10:17
Contre intre Gigi Becali si Gabi Balint in direct la TV De unde a plecat totul Doar Ilie Dumitrescu e corect voi restul sunteti impotriva mea
Gigi Becali și Gabi Balint s-au contrat la TV. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a făcut o remiză albă cu U Cluj, în etapa 26. Gazdele au primit un penalty în prima repriză, însă Târnovanu a apărat execuția lui Dan Nistor de la punctul cu var, iar pe respingere a mai blocat o dată șutul fotbalistului în vârstă de 35 de ani. Ulterior, Gigi Becali susține că și echipa sa trebuia să aibă un 11 metri, dar Gabi Balint nu a fost de acord.

Contre între Gigi Becali și Gabi Balint în direct la TV!

În prima repriză, există un moment în care Tavi Popescu a căzut în careul clujenilor după un contact cu unul dintre adversari. Ovidiu Hațegan a lăsat atunci jocul să continue și nu a acordat penalty.

ADVERTISEMENT

După acea fază, Gigi Becali nu a fost de acord cu decizia centralului și susține că FCSB trebuia să aibă lovitură de la 11 metri, însă Gabi Balint l-a contrat pe finanțatorul liderului din SuperLiga, în cadrul unei emisiuni TV.

“Acolo e penalty! La Tavi Popescu trebuia acordat penalty. Îi dă peste picior de 2 ori. E 11 metri clar”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport. În schimb, analistul TV este de părere că nu a fost niciun contact: “Nici nu l-a atins”, a spus Gabi Balint.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul “roș-albaștrilor” a avut ultimul cuvânt în discuția cu analistul TV. Gigi Becali a replicat în cadrul emisiunii celor de la Digi Sport: “Doar Ilie Dumitrescu e corect, voi, restul, sunteți împotriva mea”.

Elias Charalambous susține că a fost penalty pentru FCSB

În cadrul flash interviului de după meci, antrenorul celor de la FCSB susține că echipa sa trebuia să aibă penalty. Elias Charalambous a explicat că în urma unui seminar organizat de FRF, potrivit informațiilor oferite acolo, la faza cu Tavi Popescu din prima repriză trebuia să fie o lovitură de la 11 metri, dar și cartonaș roșu.

ADVERTISEMENT

“Nu îmi place să vorbesc despre arbitraj, dar în situația asta cei de la federație au ținut un seminar acum o săptămână. Atunci ne-au explicat că situația este de cartonaș roșu”, a declarat Elias Charalambous după FCSB – U Cluj, scor 0-0.

Gigi Becali: “Campionatul e deja acaparat”

Chiar dacă FCSB a făcut egal cu U Cluj, patronul liderului din SuperLiga nu are emoții în ceea ce privește lupta la titlu. Gigi Becali este sigur că echipa sa o să bată Rapidul în etapa 30, deși în acest moment este la 7 puncte peste giuleșteni.

ADVERTISEMENT

Rapid joacă foarte bine. (n.r. râde) Stau eu să comentez ce joacă Rapidul? O să îi batem pe Giulești. Noi suntem foarte valoroși față de ei, nu e treaba mea să comentez ce joacă Rapidul.

Pot să facă ei ce vor, campionatul e deja acaparat. La anul pe vremea asta o să auziți FCSB în sferturi de Liga Campionilor. Eu de ce nu să nu spun? Spun ce vreau”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru ”1 solist și sub 4,5 goluri” la meciul FCSB - FC Botoșani