Sport

Elias Charalambous, pus pe glume după ce a văzut poze cu fiul lui Dawa: “E norocos din punctul ăsta de vedere”. Update

Elias Charalambous a vorbit despre situația lui Joyskim Dawa. Fundașul central de la FCSB este în Franța alături de soția sa care a născut.
18.02.2024 | 14:32
Elias Charalambous pus pe glume dupa ce a vazut poze cu fiul lui Dawa E norocos din punctul asta de vedere Update
Elias Charalambous a vorbit despre situația lui Dawa înainte de U Cluj - FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
18-02-2024
12:27

Charalambous, anunț despre situația lui Joyskim Dawa: „E norocos”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Joyskim Dawa a fost învoit de FCSB pentru a merge în Franța. Soția fundașului central de la FCSB a născut, iar fotbalistul de 27 de ani a mers pentru a-i fi alături partenerei sale. 

Astfel, Joyskim Dawa nu va ajunge la timp în România pentru duelul cu U Cluj de luni seară. La conferința de presă premergătoare duelului U Cluj – FCSB, Elias Charalambous a glumit și a vorbit cu zâmbetul pe buze despre situația lui Dawa. 

“Avem și vești bune. Dawa are acum un Dawa junior, e norocos că nu seamănă cu el. Am văzut pozele și seamănă cu soția lui, e norocos din punctul ăsta de vedere, atât”, a spus Elias Charalambous. 

FCSB este sub presiune după startul excelent al rivalilor de la Rapid. Înaintea meciului cu U Cluj de luni, roş-albaştrii mai au 6 puncte avans în faţa echipei lui Bergodi, care a bifat cinci victorii în primele cinci etape.

Dawa, învoit trei zile înainte de U Cluj – FCSB! Soţia fundaşului a născut în Franţa

Confruntarea de pe Cluj Arena nu se anunţă deloc simplă pentru roş-albaştrii, motiv pentru care staff-ul a luat o decizie uluitoare. FANATIK a aflat că fundaşul central Joyskim Dawa a fost învoit trei zile pentru a pleca în Franţa.

ADVERTISEMENT

Soţia fundaşului a născut un bebeluş, iar Dawa a fost prezent la fericitul eveniment. Din informaţiile noastre, camerunezul este aşteptat în lotul FCSB duminică dimineaţa, când echipa va pleca spre Cluj-Napoca.

Intră direct titular pe Cluj Arena!

Joyskim Dawa nu s-a antrenat cot la cot cu colegii în ultimele trei zile, dar este anunţat titular pe Cluj Arena. Rămâne de văzut dacă liberele acordate de staff vor afecta evoluţia fundaşului, Elias Charalambous neavând alte soluţii.

ADVERTISEMENT

În acest moment, FCSB îi are valizi pe postul de fundaş central doar pe Siyabonga Ngezana şi Joyskim Dawa. Ceilalţi fundaşi centrali din lot, Vlad Chiricheş, respectiv Denis Haruţ, sunt accidentaţi.

Mari probleme de lot pentru FCSB! Pantea, accidentare gravă, Băluţă, răcit

Este un final de săptămână cu multe veşti proaste pentru staff-ul FCSB. FANATIK a scris în exclusivitate despre accidentarea gravă a lui Alexandru Pantea, suferită la antrenamentele roş-albaştrilor.

ADVERTISEMENT

Titularul postului U-21 riscă să rateze tot sezonul, în condiţiile în care staff-ul medical se teme că e vorba de o ruptură a ligamentelor încrucişate. O altă problemă a roş-albaştrilor este în atac.

Alexandru Băluţă nu s-a antrenat în ultimele două zile după ce a fost răpus de o răceală. Din informaţiile noastre, atacantul are şanse mici să facă deplasarea la Cluj, astfel că va fi înlocuit, cel mai probabil, de Miculescu.

ADVERTISEMENT

Joyskim Dawa este titular incontestabil la FCSB. A evoluat în 29 de meciuri din acest sezon, având meciuri mult mai bune decât în stagiunea precedentă când era deseori un punct nevralgic al defensivei.

  • 27 de ani are Joyskim Dawa
  • 900.000 de euro este cota de piaţă a camerunezului 
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2.12 este cota pentru „2” la meciul U Cluj - FCSB